- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedge
csendes tag
ok ez nem is gond, köszi a választ... ha a saját gépem lenne már rég szétkaptam volna és betoltam vna egy floppy meghajtót, de akiknek csinálnám kérték, hogy ha lehet ne szereljük szét mert akkor elveszik a sulinetes jótállása a gépnek ügye.
Azt hallottam, hogy egy SP2-es WinXP telepítő már megbírkózik a feladattal vagy talán úgy is megoldható ha a windows disztribúciómba beintegrálom az alaplaphoz kapott SATA vezérlőt és így nem kell a floppy megoldással bajlódnom. Erről vélemény? -
Hedge
csendes tag
Nos már bizonyára lehetett róla szó, de ezért örülnék ha választ kaphatnék rá újra. Először van dolgom SATA-s merevlemezzel.
Adott egy Sulinetes gép, benne egy 120gigás SAMSUNG SATA vinyó. Linux van a kicsikén és ezt szeretném Windows XP-re cserélni, mert akiké a gép csak ezt ismerik. Nos a winxp telepítő már az elején elbukik lévén nem talál merevlemezt a gépben....
Mi a teendő?
Ja és kislemezmeghajtó nincs a gépben (ezt sohasem értettem a sulinetes cuccoknél)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest