- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
ööö bocsi!!! nem olvastalak el végig! igen amit irál helyes de amit az alaplaphozz kaptál cd-t arról nem ajjánlom hogy kimásolgasd és betegyed az xpcd fáljai közzé!!!amit adtam oldalt arról készitsd inkább!ez biztos mégegyszer mondom nekem sikerült müxik!!!
öö a sp2 1 nagy rakat x.r már bocsi de nem ajjánlom senkinek én azt mondom hogy inkább az sp1-et használd arról készits új lemezt! nekem az sem oldotta meg a problémát (sp2) az sem tartalmazza még! legalábbis nekem nem ment!
[Szerkesztve] -
Joci??
senior tag
hi!
oxy! azt modom proba szekerce!megértem hogy ne szedd szét a gépet hisz ha garis akkor ugrik a jótállás! akkor tom ajjánlani a következőt floppy kilőve!
adok egy linket kattrá! a háromnegyedéig húzd le! és ott foglalkoznak ezzel a témával!
Ennek az (oldalnak) cikknek röviden annyi a lényege hogy készithetsz magadnak 1 olyan xp cd-t amiben a satafáljok már megtalálhatóak és nem kell floppyzagtnod! ajjálom hogy nagyon alaposan olvasd el amiket irákálank róla a dolog müxik nekem sikerült!
ime a link: http://winportal.net/support.html#support_11
és ezt a cikket is olvasd el ott az oldalon:Windows telepítése SATA-merevlemezre - telepítőbe integrált meghajtók
remélem segiteni tudtam ezekkel az infokkal!bye:shitty
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Joci??
senior tag
hi!
a nagy gond ott fog kezdödni vagy kezdödik hogy azért jólenne ha beszereznél legalább ideiglenesen 1 floppy meghajtot mert arról tod majdcsak telepiteni a drivert a satához!
ugyanis az xp magában nem ismeri fel sajna a sata vinyot ezért az alaplaphoz (már amelyikhez) adnak 1 floppyt amin a via vagy intel hidnak a sata drivere van rajta!
de ha nincs az sem gond akkor az alaplapi cd-t kapd elö és kutass utána olyat rajat hogy (makedisc) nekem ez van! neked lehet hogy más lesz rajta! ha megvan akkor tegyé be 1 floppyt a már meglévő meghajtódba és formázd meg és utána inditsd el ezt a progit automatikusan kifog csomizni valami sata cuccokat a floppyra!
azt utána restart, és bootolj xp-cdről majd mikor megkérdezi az eljén hogy más gyártotól származó driverek meg ijesmi akkor sürün az (F6)-ot nyomkodd értelem szerüen! és utána a floppyt fogaja kérni de onnan már a hülye is érteni fogja hogy mi a teendö!remélem érthetö volt amit regéltem!
ha nem akor kérdezz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest