- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Ööö, biztos, hardverügyileg tényleg lame vagyok.
Szal én beraktam, és a bootolásnál azon a FastTrak-en kívül, amiről nem is igazán tudom pontosan hogy mi, semmi nem ismeri föl, pedig csatlakoztatva van rendesen, hiszen ez a FT sem jött be míg nem nyomtam rá. Mit csináljak hogy végre működjön -
Steelheart
senior tag
válasz
Steelheart #236 üzenetére
Ilyenkor senki sem online?
-
Steelheart
senior tag
Valami olyasmi gondom lehet most nekem is, mint pár előttem szólónak...
Samsung SP1213C SATA vinyóm van, 120 giga, maga a gép fölismeri vagy mi, csináltam rajta ilyen array-t is vagy mit bootolás közben ezzel a FastTrak cuccal. Viszont az XP (Pro, SP2) így sem látja, sem eszközkezelő, sem fájlkezelő, sem Pmagic8, semmi amivel próbáltam. Az alaplaphoz (ASUS P4S8X) kapott lemezen lévő driverek közül kettő gyanús nekem (lévén nem értek hozzá...) csak nem tudom, melyik rejtheti a SATA drivert: IDE driver meg vmi Promise FastTrak 376 driver. Ja.. és ezekkel mit kell csinálni? mert én felraktam mindkettőt leírás szerint futó windowsra, csak a raid-vezérlőknél sárga felkiáltójel jelzi, hogy vmi nincs rendben... és nincs is, mert továbbra sincs semmi változás.
Ja tényleg, kell vmit jumperelni a vinyón? És ha igen... akkor hogy? -
Steelheart
senior tag
válasz
BluesBreaker #221 üzenetére
Tudtommal SP2 előtt fölösleges telepíteni az SP1-et, ugyanis tartalmazza. De manuálisan lehet is integrálni magába a Windows telepítőlemezbe.
-
Steelheart
senior tag
Áh, szinte szégyenlek ide ilyet írni, ekkora lámaságot, de SATA terén tök n00b vagyok, tényleg, és nem találok a neten sehol sem normális leírást a SATA installálásáról. (Ha valaki tud ilyet, az is jó lenne...)
Szal eddig csak sima ATA vinyóm volt, és most kaptam egy 120GB-os SATA-sat. Gondoltam, rárakom simán az alaplapra, összenyomtam a csatlakozót, de nem müxött. Aztán a jumperrel próbálkoztam, mind a 4 állást kipróbáltam, nem müxött... (Persze fogalmam sincs, mit tesz, hardverhez tényleg nem értek, nemhogy SATÁhoz.) Szal még win eszközkezelő sem látja.
Tényleg, és nem kéne vmi tápvezetéknek is csatlakoznia a vinyóhoz? Csak mert sem az alaplaphoz, sem a vinyóhoz nem adtak. Még egyszer bocs a nagy noobságomért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest