Új hozzászólás Aktív témák
-
Christo3
csendes tag
Tényleg egyébként mi az ami nem tesz jót a vinyónak? Mitől romlik el egy ilyen vinyó? Mire kell legfőbbképpen vigyázni?
-
Christo3
csendes tag
Igen tudjuk, már a windows is látja, csak neki az kell C meghajtóként, a telepítő viszont nem látja, megtaláltuk a lemezt is amit adtak a gépéhez, sata driver ugyebár, de nem jó az alaplapján lévő nf7 chipsethez, az az igazság hogy nekem még sosem volt dolgom amdvel, mindig csak intellel toltam, és csak via és intel chipsethez van a lemezen dolog
-
Christo3
csendes tag
Sziasztok!
vettem két 500 gigás wd raid2-es vinyót
olvasgatom itt a topikot és sok olyan hozzászólást látok hogy elromlott pár embernek
az egyik egy laptophoz megy, nem tudom milyen tápja van a laptopnak, nem foglalkoztam még laptopokkal, a sok hely és a biztonság miatt vettem a vinyót
a másik egy amd 2800+ procis 400W codegen tápos géphez
haveromnak még az a baja hogy nem tud rá windowst telepíteni mert a telepítő nem ismeri fel a vinyót
miket ajánlotok?
köszi előre is -
Christo3
csendes tag
Ha sata2-es vinyót veszek és csak sima satát támogat az alaplapom van esély arra hogy be tudom üzemelni a sata2-est is? Egy usb mobil rack segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest