- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Van 1 60-GB és 1 160-GB winyó,a 60-ast akarom lecserélni 1 300-GB satás winyóra és itt jöttek a kérdések
Mert aszt halotam ha van a gépen 1 sata és 1 patás winyó akor az istennek nem akar a satásra települni az XP.És mivell a flopmat már 3 éve nem használtam ezért akartam beintegrálni a telepitö cd-be a sata drivereket.Amugy 1 Asrock alaplapom van 754 foglalatal.Lenéll szives megmondani,hogy a belinkelt oldalon levö sata driverek jók ide.Köszi a segitséget.
-
tothbe
addikt
az 1 az okés, csak én nem irtam ilyen részletesen, bár a linkelt oldal kitárgyalja böven a témát.
a 2. válaszoddal viszont nem értek teljesen egyet, mert én pl. particonálás nélkül többször csináltam xp telepitést gépekre 1 sata+1 pata combo-ra, és az xp-nek csak a sata-t adtam meg, létrehozattam vele a particiót rajta és az C lett. aztán telepités után felparticionáltam a sata többi részét és a pata vinyót és igy teljes a rend.
Ahol pedig már adatokat tartalmazó pata van, ott azt simán lehúzod a telepités idejére, majd utána rátolod és minden okés.
Persze a sata driver mindkét esetben kell a winxp telepitönek, de ez alap. -
Sanci51
tag
Hali!!!
Az XP (Sp1-2-vel frissítve) ugyan ott nekem csak NTFS-t enged csinálni.
Hol tudnám FAT 32-re konvertálni?
Egyébként nekem berakta az eltávolítható eszközök közé, mintha PenDrive lenne, úgyhogy bármikor biztonságosan eltávolíthatom. Jó ez így????
Partition Magic-al is próbáltam, felismeri ugyan, de nem konvertálja, ill. semmilyen műveletet nem engedélyez.
Csá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa Competizione
- Crypto Trade
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest