- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
raquan
csendes tag
Hali!
No ezt rakjátok össze:
Asus A7N8X Deluxe alaplapomon egy Sata2-es Samsunk 160GB-s vinyó.
Minden flottul működött míg egy reggel, mikor bekapcsoltam a gépet elkezdett újraindulni. Eljutott a bejelentkezés feliratú (win xp Sp2) oldalig aztán sötétkék felvillanás valami feliratokkalés újraboot, és újra ...
Próbáltam indítani csökkentett módban stb. = semmi eredmény, illetve annyi hogy a hibaképernyőn el tudtam olvasni az üzit mely szerint a progi hibát észlel és a win az adatok védelme érdekében leáll...stb. + hiba a ntfs.(valamilyen kiterjesztés) -ben.
Cd-ről boot, javítás, újra install = semmi ugyanis amikor a win felajánlja azt hogy install vagy javítás bármelyiket választva kék felvillanás, újraindulás.
Van egy ata 133- as 40 gb-s maxtorom. Rátettem egy win-t majd rátoltam a satakábalt az alaplapra. Indítás = lófütty, mert az pata-s vinyóról nem bootoolna csak a satas-ról (hiába van a biosban a megfelelő beállítva.
Vettem egy másik sata-s vinyót. Rá a rendszer, rádug a hibás vinyó és csak arról bootolna be, nem az újról.
A gond csak az hohy vannak rajta fotók, meg mindenféle dolgok amiket nem tudok pótolni (és még nem írtam ki cd/dvd-re) és azokat szeretném megmenteni.
Segítsetek pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest