- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
opp, benéztem egy régi hsz-t.
Júj most valamit mondjak is, hogy legyen némi értelme a hsz-nak.
Sata2-es Samsung 80-as vinyóra váltottam nemrég (sata2-es a lap is), miután a seagatem nem sokkal egy év után elhalálozott, hangra kb egy szinten vannak, ennek talán kicsit erősebb a seek hangja mint a seagatenek, sebessége gyorsabb, viszont magasabb a hőmérséklete néhány fokkal, és eléggé rezonál is. Mindent összevetve meg vagyok elégedve vele, nemsokára talán jön egy ugyanilyen mellé raidbe.
Problémám nem nagyon volt vele, a legelső kínlódásokat leszámítva. Beszereltem a vinyót, és első indításkor már minden oké volt, egyből le is teszteltem, a windows lemezkezelőben létrehoztam a partíciókat, aztán mentem XP-t telepíteni. Win XP telepítő folyamatosan fagyott, mielőtt még elkezdődött volna a driverek betöltése, ghost is megfagyott egyből. Hosszas kínlódások után végül véletlenül jöttem rá, hogy nem kellett volna legelőször a winxp-s lemezkezelős okossággal megparticionizálni, mert azzal lett valami elcsesszintve. Adtam neki egy zero fill-t, ezután már gond nélkül ment a telepítés. Sata driver sem kellett a telepítőnek lapom miatt, csak ha raidben lesznek, akkor kellesz majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest