- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
opp, benéztem egy régi hsz-t.
Júj most valamit mondjak is, hogy legyen némi értelme a hsz-nak.
Sata2-es Samsung 80-as vinyóra váltottam nemrég (sata2-es a lap is), miután a seagatem nem sokkal egy év után elhalálozott, hangra kb egy szinten vannak, ennek talán kicsit erősebb a seek hangja mint a seagatenek, sebessége gyorsabb, viszont magasabb a hőmérséklete néhány fokkal, és eléggé rezonál is. Mindent összevetve meg vagyok elégedve vele, nemsokára talán jön egy ugyanilyen mellé raidbe.
Problémám nem nagyon volt vele, a legelső kínlódásokat leszámítva. Beszereltem a vinyót, és első indításkor már minden oké volt, egyből le is teszteltem, a windows lemezkezelőben létrehoztam a partíciókat, aztán mentem XP-t telepíteni. Win XP telepítő folyamatosan fagyott, mielőtt még elkezdődött volna a driverek betöltése, ghost is megfagyott egyből. Hosszas kínlódások után végül véletlenül jöttem rá, hogy nem kellett volna legelőször a winxp-s lemezkezelős okossággal megparticionizálni, mert azzal lett valami elcsesszintve. Adtam neki egy zero fill-t, ezután már gond nélkül ment a telepítés. Sata driver sem kellett a telepítőnek lapom miatt, csak ha raidben lesznek, akkor kellesz majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest