- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
janati
őstag
válasz
csucsu_17 #92 üzenetére
Csá spanok!
Jól felhoztátok a régi kis topic-omat...:P:P:P:P
Jó kártyát vettél, ne izgulj. Nekem is dettó ue. van. Lehet húzni rendesen azokat az 5ns-os ramokat. (De nem lesz látványosan gyorsabb, max a 3dmark fog több pontot nyomni.)
Nem a húzás miatt van. Szerintem driver probléma. -
janati
őstag
Hahó!
-
janati
őstag
Na megvan az új kártya!!!
Nemtudommilyen Radeon8500LE 128Mb 5ns Samsung ramokkal, TV-outtal.
Most próbálgatom. Eddig meg vagyok vele elégedve. A ramot felhúztam a 240(480)-ra és így a Tualatin 1,5-ös procival, 256Mb rammal 6858-at megy a 3Dmark2k1se.
Szerintem okés. A képminőség uo. mint a BBA 7500-el.
Hogy lehet megnézni a kártyám gyártóját. Nincs ráírva semmi és zacsis volt, a cd-n szintén nincs felirat, csak a figura meg a PBA logo.
Vélemények??
Nekem tetszik...Most próbáltam ki a Doom3 alfa demoját. Az első pálya egész jól ment. -
janati
őstag
Basszus! Én meg pont azt gondoltam, hogy a dobozos az biztos jobb. Mivel általában minden cuccal így van ez sztem. Holnap viszem vissza és hozok egy másikat!! Remélem az már másfajta lesz, normális ramokkal!!
Ja, egyébként ezen a hibás kártyán volt valami, ami nagyon kellemes: VIVO. Ilyet se nagyon szoktam látni mostanában Ati kártyákon. 2 évvel ezelőtt volt Rage Fury Pro-m VIVO-s...
Szurkoljatok, hogy HIBÁTLAN, JÓ RAMOS, VIVO-s kártyát kapjak holnap.
Majd írok este, hogy mi lett. -
janati
őstag
Az bizony, eredeti dobozos Sapphire. Én is azért vettem ilyet, mert itt (Prohardver Rulez!) csak dícsértétek ezt a PBA-t. Most akartam leváltani a BBA 7500-asomat erre. Azon bezzeg valóban 4 ns-os Hynix ramok vannak. Ez meg lassú is meg szar is. Azóta rájöttem, tuti a kártya szar, egész nap próbálgattam, mindenféle driverral. Sehogy nem jó. A legszebb amikor a betűket a desktopon összezúzza. Na én meg ''őt'' zúznám szét most a legszívesebben. Sebaj, kedden cserélik, majd leírom mi lett belőle. Köszönöm a hozzászólásokat, rendesek vagytok (nem először!)!! Azért ATI a király (a BBA biztos)!!!!!
-
janati
őstag
Valaki biztos járt már hasonlóan... HELP!! Ha tényleg szar viszem vissza. De azért minden lehetőséget meg kellene próbálni.
-
janati
őstag
Ma vettem egy fent nevezett kártyát, és amióta betettem a gépbe csak szívok vele... A 3dmark2001se a High Polygon Count 8 Lights résznél lefagy, valamint a win asztalon kb 10 után összetörnek a betűk. Mi a pöcs van??? Már mindenfajta driverrel kipróbáltam két gépben is.
Az egyiken win98 van a másikon XP Prof. Segítsetek légyszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest