- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
3M: A főnökkel egyszer találkoztam, tényleg nagyon rendes (pont gari problémám volt.)
Én is kinéztem különben a Sapphire 8500LE-t (egész Nyh.-n csak ott láttam, máshol csak 128-as 5ns PM-et), de drágállottam, így meg sem néztem, milyenek a ramok rajta. (R9000 lett helyette.)
Szerintem is vidd vissza. Egyrészt mer’ fagy, másrészt 250 helyett 183 mhz – ez már elég LELELELELE…. (Ha nincs másfajta, vegyél Sapp. R9000-et SZVSZ) -
Satu
tag
Azért ne keseredj el, ez mással is bőven előfordul. Én is mindent baromi jól eltervezek a vásárlás előtt aztán mindíg elkövetek valami hibát, úgyhogy kb. 50%-ban kétszer megyek egy dolgokért. A végére többnyire minden megoldódik.Ez meg amúgy is olyan áru, amibe nem lát bele az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest