Keresés

Aktív témák

• Padree

senior tag

válasz modder #4 üzenetére

1. Szerintem lehetséges károsodás, a keletkező hő miatt biztosan, ha meghalad egy bizonyos értéket a hőmérséklete a GPU megég, megolvad, átalakul stb.
    2. Próbáltad minda 3 módot? Szoftver, OpenGL, DirectX? - nincs ötletem.

Visszatérve a tárgyhoz, a 9000Pro amúgy is egy tuningolt kártya, gondolom bizonyos teszten megvizsgálták, hogy magasabb órajelen megy-e (GPU=275Mhz), a RAMok pedig ha jóltudom 3,6ns-esek tehát elméletileg 277,7Mhz. Ha ez amúgyis egy élre járatott vas akkor nemtom sok volt-e neki amit kapott.
    Reac^ -nak ez sikerült: ''Sapphire Radeon 9000PRO 64m/3,6ns > 275/550 @ 355/648'' - ezalapján nemhiszem, hogy annyitől kinyúvadt a kicsike.

• Padree

senior tag

válasz bolondgomba #1 üzenetére

Szoftveresen előtte be volt lőve a kívánt (300/300Mhz) freki? Azaz teszteltétek azon a sebességen? - Gondolom igen.
    Aztis egyértelműnek tartom hogy nem visszahekkeltétek a bioszt hanem az előre lementett gyárit paszíroztátok vissza.
    Ha a fenti kettőre a válasz pozitív akkor hardverkárosodás. - De szerintem annyit nem kongattatok neki hogy a frekik üssék meg ijen fatálisan. Esetleg valamit sikerült még átírnotok a BIOSban.
    Ha az oridzsi BIOS (nem a visszaírt) nem hozza hejre akkor nincs ötletem - valami lehet megnyekkent rajta.
    De várjukmeg mitírnak a nálam okosabbak!

Aktív témák