- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
bolondgomba #1 üzenetére
biztosan jól lett csinálva a re-fless? Jól gépeltétek be az elérési utakat meg minden? Nézzétek meg egy PCI-s VGAval a gépben.
-
Padree
senior tag
1. Szerintem lehetséges károsodás, a keletkező hő miatt biztosan, ha meghalad egy bizonyos értéket a hőmérséklete a GPU megég, megolvad, átalakul stb.
2. Próbáltad minda 3 módot? Szoftver, OpenGL, DirectX? - nincs ötletem.
Visszatérve a tárgyhoz, a 9000Pro amúgy is egy tuningolt kártya, gondolom bizonyos teszten megvizsgálták, hogy magasabb órajelen megy-e (GPU=275Mhz), a RAMok pedig ha jóltudom 3,6ns-esek tehát elméletileg 277,7Mhz. Ha ez amúgyis egy élre járatott vas akkor nemtom sok volt-e neki amit kapott.
Reac^ -nak ez sikerült: ''Sapphire Radeon 9000PRO 64m/3,6ns > 275/550 @ 355/648'' - ezalapján nemhiszem, hogy annyitől kinyúvadt a kicsike. -
modder
aktív tag
1. részt freki túlhúzás után lehet hardverkárosodás? mik lehetnek?
2. miért fagy a 9600XT cs1.6-ban OpenGL-en? akármyilyen beállításnál fagy. eddig 3.10, 3.8-as catalyst, 3.10-es omegával próbáltam, WinXP alatt.
please help me. nagyon fontos
[Szerkesztve] -
Padree
senior tag
válasz
bolondgomba #1 üzenetére
Szoftveresen előtte be volt lőve a kívánt (300/300Mhz) freki? Azaz teszteltétek azon a sebességen? - Gondolom igen.
Aztis egyértelműnek tartom hogy nem visszahekkeltétek a bioszt hanem az előre lementett gyárit paszíroztátok vissza.
Ha a fenti kettőre a válasz pozitív akkor hardverkárosodás. - De szerintem annyit nem kongattatok neki hogy a frekik üssék meg ijen fatálisan. Esetleg valamit sikerült még átírnotok a BIOSban.
Ha az oridzsi BIOS (nem a visszaírt) nem hozza hejre akkor nincs ötletem - valami lehet megnyekkent rajta.
De várjukmeg mitírnak a nálam okosabbak! -
Vitus
őstag
válasz
bolondgomba #1 üzenetére
Hát kellemetlen. Nem lehetet volna szoftveresen húzni?
-
bolondgomba
csendes tag
Sziasztok?
Barátom gépében akartunk egy kis bios hacket csinállni tuning céljából és a következő történt: A kártya alapórajele 275/250 és meg flasheltük 300/300 ra és a kártya ujrainditűs után csikos képet adott maj visszaállitottuk az eredetit és minden ok ugyan ez 280/280 után nem se kép se hang hiába állitjuk vissza a biost vakon a kártya nem muzsikál a visszaállitás biztos hogy ok!!! Mi lehet a gáz?
Help!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest