- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Szeke
senior tag
válasz
burgatshow #6 üzenetére
Egy 16 megás TNT2 Vantára minek kellett aktív hűtés? Pedig az volt rajta. Egy darab éppen csak barázdált leheletvékony borda, és a szokásos hamar meghaló venti :C Azóta venti nélkül megy, ugyanazzal a bordával, és jó :C
-
Szeke
senior tag
Azért low profile, mert a 3D-s teljesítménye nagyon gyenge a mai átlaghoz viszonyítva. Persze kis felbontásban, közepes részletességgel elfutnak rajta a játékok, de nem igazán élvezhető.
Aki AIW kártyát vesz, annak valószínűleg nem az első helyen van a 3D-s teljesítmény, így aztán jó választás lehet. -
Ash
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Pontosítanék a kérdésemen: ezen a kis képen _kívül_ nem találtam más infót, persze elvileg ez is elég. Ami egyedül zavar, hogy a magyar boltok árlistáin több helyen ''low profile'' jelzővel illették a cuccot, a képen viszont nem tűnik low profile-nak a kártya. Emiatt vagyok kicsit megzavarodva.
Ash -
Szeke
senior tag
[L]http://www.sapphiretech.com/vga/aiw-9200se.asp[/L]
Ezt nem találtad?
Ott a kis kép oldalt, szerintem az passzív borda. De elég pici a kép... -
Ash
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon érdekelne, de sajnos nem találtam rá infót a neten és a boltok sem segítenek:
Aktív vagy Passzív hűtése van a Sapphire 9200SE All-in-wonder kártyának?
Köszi,
Ash
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest