- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Tirexi
üzenetére
Ha ment 5 óra videókonvertálás, akkor valszeg nem lesz vele baj, de én biztosra mennék IBT-vel, bár az meg túlterheli a processzort. Na mind1, tegnap én kiteszteltem 1.25V-on ultrastabil 4200MHz-en.
Ma rátoltam 1.35V 4700MHz-et, bluesreen lett belőle
3DMark Vantage alatt is, mondjuk ott psyhics teszt alatt 100%-on ment a proci a billentyűzet szerint. Aztán 4,5GHz-en vígan lefutott,majd ráküldtem 5 kör extreme IBT-t, az is ment szépen.Ramokhoz visszatérve: így néz ki, ne mondjátok a kábel mendzsmentet, nem volt még időm rá, csak összedobtam a gépet, majd jövőhétvégén!!
: [link]Én is beállítanék szívesen egy 4,5GHz-es 24/7-es beállítást, de inkább maradjunk a biztos megoldásnál!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3DMark Vantage alatt is, mondjuk ott psyhics teszt alatt 100%-on ment a proci a billentyűzet szerint. Aztán 4,5GHz-en vígan lefutott,majd ráküldtem 5 kör extreme IBT-t, az is ment szépen.
: