- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nekem egy jóval kisebb ilyen van, jóval olcsóbban, "tekergetős" rádió, fókuszált fényű zseblámpa, "olvasólámpa", és powerbank a funckió lista. Szintén lehet tölteni USB-A, napelem, kurbli hármassal.
A bluetooth hangszóró funkciót nem tudja, de van azt hiszem, talán van rajta aux bemenet.
Ilyen:
Szerintem campingezésre, "vészhelyzetre" ez is tök elég.
Ennek a termékcsaládnak viszont millió és egy változata van.
Jellemzően 20 euró körül megy.Szerk: A powerbank funkció kisebb (4000-5000 mAh?), de szerintem 1 telefont azért feltölt.
40 euró körül viszont már van 10 ezer mAh is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szerényen csak úgy hívja a termékét a gyártó, hogy All-in1 10000, vagyis amit ebből a műfajból ki lehetett hozni, azt ki is hozták.
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest