Hirdetés

Sandberg Survivor Lantern - kültéri kurbli

Szerényen csak úgy hívja a termékét a gyártó, hogy All-in1 10000, vagyis amit ebből a műfajból ki lehetett hozni, azt ki is hozták.

Hirdetés

Bevezető

Nem látjuk túl sok értelmét, hogy külső akkut tesztelgessünk úgy magában. Vannak kivételek, mint amilyenek a bőröndnyi cuccok, vagy olyasmik, amiket pont a Sandberg is gyárt óriási kapacitással, de hurcolható méretben, de azért ezekről általában lehet tudni, hogy mekkora a kapacitásuk és milyen sebességgel töltenek, a többi már szinte mindegy. Annak sem látjuk túl sok értelmét, hogy mindenféle Bluetooth hangfalakat kipróbáljuk, van néhány darab, ami időről-időre eljut hozzánk, de a csilliárdos felhozatalból nehéz halászgatni. Kültéri akkumulátoros lámpát sem szeretnénk itt bemutatni, mert azok elég buta termékek (bár kétségkívül hasznosak), a hordozható FM-rádió a Mobilarenán pedig olyan anakronisztikus lenne, mint autós magazinnál a lovaskocsi bemutató.


[+]

Na de ha mindez egyben van? És amúgy ezen kívül DAB-rádió és még külső akku is a termék? Amit nem csak USB-n, hanem napelemmel és akár kurblival is fel lehet tölteni? Hát arra már nem mondtunk nemet, annyi mindent próbál megoldani egy termékben a Sandberg, hogy kétségeim voltak azügyben, hogy ez mennyire sikerült. Viszont pont úgy esett, hogy a csapat pár napra vidékre ruccant ki (egy ID.Buzz kipróbálását is erre rákötve), ahol tervben volt némi kerti sütögetés, a Sandberg lámpája (akkuja? hangfala?) pedig pont adekvát tesztcuccnak tűnt a tarja mellett merengve is.


[+]

Amikor egy márkás holmira rá van írva, hogy made in China, akkor abban nincs semmi meglepő. Viszont számtalan esetben előfordul (például a Baseus cuccoknál is), hogy a cucc csak egy átszitázott valami, amit egyébként a kínai forrás jóval olcsóbban kínál, szóval beleöltem néhány órányi kutatómelót, hogy megtaláljam a készülék eredeti verzióját, de ez meddő próbálkozás maradt. Ugyanakkor viszont remekül képbe kerültem, hogy a konkurens modellek mennyiért és mit tudnak, mert elsőre a Sandberg 40 ezer forintos ára kissé mellbevágó, de az olcsóbb cuccokból valami biztosan hiányzik, vagy nem ennyire nagy a kapacitásuk. Mert Bluetooth hangfal lámpával és vízálóssággal ugyan akad bőven, de a Sandberget kifejezetten kempingezéshez, kerti tevékenységekhez, túrázáshoz tervezték. És elsősorban lámpa és külső akku, csak másodsorban hangfal.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés