- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
A csavarokra vigyázz, ne hagyj nyomot. A Samsung szériára vagy gyári számra összelövi a panelt a mechanikával (típustól függ, fejből nem tudom). Ha nem indul, ez is gond lehet. Akkor csak a panel újraépítése jelent megoldást. Ha az adatok összevethetőek a gari értékével, akkor marad csak a panelcsere, hátha sikerül.
-
g@bo
nagyúr
nyugodtan leszedheted a nyákot, a motor egy kis fólia köti össze a nyákkal, könnyen kiveheted, patentos a rögzítése, ne feszegesd ( a kis fehér fütykös, kipattintod - elhúzod a motor fele -, kihúzod fóliát, úgyanígy vissza. ), aztán 5 csavar.... észre se venni.
Én is eljáccottam. -
zoty314
aktív tag
Szóval nagyon örülnék, ha lenne valaki, aki helyre tudná hozni a 200-as SP2014N típusú vinyóm. Elektronikahibás, de még alig egy hónapos. Van rá gari, viszont az adataim is rajta, és azokat meg szeretném menteni. Egy ugyanilyet használok most. Sorozatszámuk egymás utáni, tehát elektronikacserével elvileg megoldható az adatmentés, de nem akarom elveszíteni a garit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged