Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
köszi ezt is.Jelentem alássan E700-nál a 8db ''0'' a nyerő! Wow!
-
-
Balinov
titán
válasz
Coyote2000 #2 üzenetére
v200-at előfizuval vettük anno 2éve,kolléganőm e700-át passzolom,ez legyen az ő dolga.
-
Coyote2000
őstag
ha hasznaltan vetted a telefont, akkor a korabbi tulajdonos(oka)t kell megkerdezned, mert vszinuleg megvaltoztattak a biztonsagi kodot.
Az ugyfelszolgalatosok sajnos sokszor csak saccolnak. 12345 pl. Nokiaban az alap, de Sony Ericssonokban lattam mar 123456-ot, 54321-et is gyarilag, Motorolakban meg 00000, stb.
Legvegso esetben fordulj telefonkereskedokhoz vagy szervizesekhez, ok altalaban tudnak segiteni - az illegalitas keskeny hataran egyensulyozva...
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Sziasztok,
röviden párom V200-a (de kolléganőm E700-a) is a telefon adatforgalmi/hívásidőtartami számláló nullázásához kódot kér. még régebben felhívtam a 1230-at (t-mobil),hogy tudnak-e segíteni,de a srác amit mondott 2 variáció (1111 és 12345) nem működik. Kézikönyv sem tesz róla említést.
Nincs életbevágó jelentősége,de a havi telefonszámla kordábantartásához nem lenne rossz,ha minden hónap elején le tudnánk nullázni a számlálókat.
Köszi a segítségeteket
üdv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest