Hirdetés
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecó 11
tag
Miért nincs ugyan ilyen írás Apple Univerzum néven? Szerintem lenne rá igény! Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
Circle to Search,
jo kis hazugsag volt a csamcsung reszerol a pixelem is tudja de szerintem mar lehhet,hogy mindegyik android,Ez android (google) nem pedig csamcsung sajatossag
-
-
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz pusszycat #16 üzenetére
Azért, mert bizonyos helyzetekben megkerülhetetlen a Samsung. Ott, ahol egy iPhone sem megfelelő (nekem). Ilyen a céges környezet, ahol a céges névjegyzék csak Samsung Emaillel működik normálisan, semmi mással. (Nem kell megmagyarázni a többieknek, ilyen helyen dolgozom. iPhone-on is működik, igaz kicsit kényelmetlenül, de teljes online névjegyzék van ott is.)
-
Miért ragaszkodsz a samsung-hoz ha ilyen lag-os ? Próbálj ki valami mást. Nem kell mindig egy lovon vágtatni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ez az AI cucc 10 percig volt számomra "szórakoztató" azóta még csak nem is használtam.
A samu betegséggel a home screen lag-olással kezdhetnének már valamit mert undorító mekkorákat tud stutteringelni néha a főképernyő.
Inkább a smooth élmény kell nekem mintsem AI amit soha nem fogok használni.Tudom tudom nektek nincs lag... S21 Utrám ugyan ilyen lag-os volt aztán alig volt rajta app.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
rep3at
őstag
Én nemrég tettem szert egy S23 alapmodellre, elsősorban a Snapdragon proci és az új szoftver miatt cseréltem le a szeretett Note 20 Ultrámat és őszintén szólva megérte. Ezek az AI funkciók kb. olyanok nekem mint egy oliva a Martiniben, nem nélkülözhetetlen de hozzátesz az élményhez.
Így utólag belegondolva majdhogynem felesleges is volt melóba egy Xcover 6 Pro-t vennem, elég lett volna erre egy Otterbox. De hát késő bánat. Mérerben is és tudásban is praktikusabb + amúgy is van egy Active tabom jegyzetelésre (a stylus támogatás fájóan hiányzik az Xcoverből).
Forward thinking. كرر
-
dodo1114
csendes tag
A képgeneráló még tényleg elég korlátozottnak érződik, de jogos aSamu részéről, hogy nem enged több dolgot, mert képzeljük el, hogy a "kreatív" felhasználók mennyi p0rnó képet hoznának létre, ha nem lenne lebutítva
Nekem még 1 eszközömre se jött meg de teszteltem asszonyén és többnyire hasznos tud lenni.
Vannak profibb eszközök (Adobe, házilag hostolt Stable Diffusion)
Annyi biztos, hogy ezt az AI hegyomlást a chatGPT megindította, de már nem állítják meg.
Most, hogy végre beérte a hardver az igényeket pont ideje volt valamivel ismét földbe küldeni a teljesítménytPC: CPU:Ryzen 5 2600 GPU: RX 6700 XT RAM 32GB, Laptop: Lenovo X260, Konzol: Steam deck, Teló: S22U, céges: iP 2022 SE
-
Lajmund
őstag
Kiprobàltam ezt a hàttérkép ai-t de ebbe semmi ai nincs csak előre megadott dolgok közül lehet választani. Önállóan én semmit nem tudok kreálni így elèg béna az egész.. de majd lesz mèg jobb is. Igazából semmi olyat nem tud amit eddig nem lehetett volna. Cserébe a samsung böngésző nem tud magyarra forditani amit eddig tudott se a bill.. fantasztikus...
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Az a póráz nélkül maradt kutya nagyon hiteles, meg az a póráz kutya nélkül szintén. De ja, értem a lényeget.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
Micsoda funkciók.
-
helixP
nagyúr
válasz Rigormortiis #3 üzenetére
Mely funkciókat használod?
-
Rigormortiis
veterán
Én kezdem egyre jobban megkedvelni és használni a funkciók nagy részét. Várom már, hogy nyáron a magyar nyelvet is hadrendbe állítsák
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
beno52
tag
Bárcsak ne kapta volna meg.
Előnnyel eddig nem találkoztam, de hátránnyal igen. -
Megvallom az őszintét, én azt hittem, h az S24 kap valami segéd processzort az AI gyorsítására így az visszafele nem lenne kompatibilis. Tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest