- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag
SAMSUNG - PVA RULEZ PART II, avagy rövid beszámoló:
Most végre volt időm, hogy többmindennel is kipróbáljam a monitort. Amit játszottam vele: BloodRayne, Vampire Bloodline, Sid Meiers Pirates, Flatout, Doom3.......és azt kell, hogy mondjam, hogy tökéletes volt az összes játéknál, vagyis egyáltalán nem zavaró az utánhúzás, csak akkor mosódik el a kép, ha nagon gyorsan mozogsz. Ha már próbáltad pl a bloodrayne-t, ott ugye nagyon gyorsan mozog a csaj össze-vissza...és élvezetes. Ennél pattogósabb játék nem nagyon van. Flatout-ban minimális utánhúzás sincs, vagyis minden autós játékhoz megfelelő.
Azóta megnéztem rajta egy pár filmet, és ott természetesen semmi elmosódás nincsen.....az egy kicsit zavaró, ha rossz minőségű a film, akkor a tft jobban kihozza a hibákat, mint egy crt, de ez csak közelről észrevehető. Dualban kipróbáltam egy 710n-el, ami ugye 12ms-os(TN panel), és ugyanannyira észrevehető ez a jelenség rajta, vagyis ez sztem tft-kre általános.
A monitor állíthatóságairól nem kezdek mesélni, mert nagyon sokfelé lehet, szerintem csak a 193p tudja ebben felvenni vele a versenyt, de ott az ár...
Szóval ha most vagy monitorvásárlás előtt, és nem tudsz dönteni,vagy nincsen kedved sokat keresgélni,és nem sajnálsz rá ennyi pénzt(mondjuk megéri az árárt) akkor ne keresgélj tovább.NO 1 VÉTEL
Állíthatóságról majd legközelebb írok

Új hozzászólás Aktív témák
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SAMSUNG - PVA RULEZ PART II, avagy rövid beszámoló: