- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anteris
csendes tag
válasz
JamesRadeon #23 üzenetére
Annál a 795 MB-nál az a rohadt bosszantó, hoyg tulajdonképpen egy jól megtervezett gép de az isterverte kínaiak hulladékból forrasztgatják össze, meg rizspálcikával illítgatják rajta a fókuszt meg a konvergenciát. Ez itt a baj.
-
Anteris
csendes tag
válasz
JamesRadeon #23 üzenetére
Fölösleges drágábbat venned, mert nincs jó CRT. Pont ugyanannyi az esélyed, hogy ócska lesz egy 60 ezresnél mint egy 100 ezresnél.
De azért nem kell betojni. Az ingerküszöbünk és az elvárásaink nem egyformák. Láttam én már embereket tejfölösképű monitorok előtt holtnyugodtan gépezni. És boldogok voltak. -
Anteris
csendes tag
azért ''vicces'' dolog ez, hoyg így kelljen remegni vásárlás előtt, hogy vajon mit is kapok a pénzemért!
-
Anteris
csendes tag
arra készülj fel, hoyg rohadt nagy a szórás a minőségben. Én nemrég vettem egy ilyet az egyik ismerősömnek és tesztelgettem előtte. Az első példánynak amit elhoztam a boltból olyan képe volt, hoyg beszartam! És ezt a legkomolyabban mondom. A székről lefordultam a látványtól! Kristálytiszta kép TÖKMINDEGY milyen frekvenciára állítottam. A kép olyan nyugodt volt, hogy szinte a 60 herzet sem lehetett észrevenni rajta de a franc essen belé fél óra után elkezdett finoman hullámozni a kép. Azt hittem a méreg megesz! Visszavittem, kicserélték. Na ez meg egy rakás szar, má elnézést. Akkora a miore mint atom, nagy-nagy kompromisszok árán lehet csak részben eltüntetni, az egész képernyő mintha örvénylene vagy mi, tök idegesítő nézni, A fókusz vagy középen jó, vagy a széleken, együtt nem működik. Persze ezzel is száguldottam vissza a nagykerbe de mivel nem volt annyira egyértelmű a hiba, mint az előzőnél szervízben akarták megnézettetni előtte. Na most ott vagy látják amit én vagy nem. ha csókos szervíz - meg előtte odaszólnak - akkor szívás van. Hagytam a francba az egészet, hazahoztam, szétkaptam, beállítottam normálisan a fókuszt, konvergenciát is ha már ott vagyok. Moire maradt sajnos. A lényeg hogy hiába nézel meg egy monitort a boltba vagy a haverodnál, közel sem biztos hogy amivel a hónod alatt vigyorogva szágoldozol haza pont ugyanolyan lesz.
Ezeket a monitorokat Kínában szerelgetik össze és ahogy Morpheus mondaná: Vannak dolgok ezen a világon amelyek változnak, más dolgok meg sohasem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged