- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anteris
csendes tag
arra készülj fel, hoyg rohadt nagy a szórás a minőségben. Én nemrég vettem egy ilyet az egyik ismerősömnek és tesztelgettem előtte. Az első példánynak amit elhoztam a boltból olyan képe volt, hoyg beszartam! És ezt a legkomolyabban mondom. A székről lefordultam a látványtól! Kristálytiszta kép TÖKMINDEGY milyen frekvenciára állítottam. A kép olyan nyugodt volt, hogy szinte a 60 herzet sem lehetett észrevenni rajta de a franc essen belé fél óra után elkezdett finoman hullámozni a kép. Azt hittem a méreg megesz! Visszavittem, kicserélték. Na ez meg egy rakás szar, má elnézést. Akkora a miore mint atom, nagy-nagy kompromisszok árán lehet csak részben eltüntetni, az egész képernyő mintha örvénylene vagy mi, tök idegesítő nézni, A fókusz vagy középen jó, vagy a széleken, együtt nem működik. Persze ezzel is száguldottam vissza a nagykerbe de mivel nem volt annyira egyértelmű a hiba, mint az előzőnél szervízben akarták megnézettetni előtte. Na most ott vagy látják amit én vagy nem. ha csókos szervíz - meg előtte odaszólnak - akkor szívás van. Hagytam a francba az egészet, hazahoztam, szétkaptam, beállítottam normálisan a fókuszt, konvergenciát is ha már ott vagyok. Moire maradt sajnos. A lényeg hogy hiába nézel meg egy monitort a boltba vagy a haverodnál, közel sem biztos hogy amivel a hónod alatt vigyorogva szágoldozol haza pont ugyanolyan lesz.
Ezeket a monitorokat Kínában szerelgetik össze és ahogy Morpheus mondaná: Vannak dolgok ezen a világon amelyek változnak, más dolgok meg sohasem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest