Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anteris
csendes tag
arra készülj fel, hoyg rohadt nagy a szórás a minőségben. Én nemrég vettem egy ilyet az egyik ismerősömnek és tesztelgettem előtte. Az első példánynak amit elhoztam a boltból olyan képe volt, hoyg beszartam! És ezt a legkomolyabban mondom. A székről lefordultam a látványtól! Kristálytiszta kép TÖKMINDEGY milyen frekvenciára állítottam. A kép olyan nyugodt volt, hogy szinte a 60 herzet sem lehetett észrevenni rajta de a franc essen belé fél óra után elkezdett finoman hullámozni a kép. Azt hittem a méreg megesz! Visszavittem, kicserélték. Na ez meg egy rakás szar, má elnézést. Akkora a miore mint atom, nagy-nagy kompromisszok árán lehet csak részben eltüntetni, az egész képernyő mintha örvénylene vagy mi, tök idegesítő nézni, A fókusz vagy középen jó, vagy a széleken, együtt nem működik. Persze ezzel is száguldottam vissza a nagykerbe de mivel nem volt annyira egyértelmű a hiba, mint az előzőnél szervízben akarták megnézettetni előtte. Na most ott vagy látják amit én vagy nem. ha csókos szervíz - meg előtte odaszólnak - akkor szívás van. Hagytam a francba az egészet, hazahoztam, szétkaptam, beállítottam normálisan a fókuszt, konvergenciát is ha már ott vagyok. Moire maradt sajnos. A lényeg hogy hiába nézel meg egy monitort a boltba vagy a haverodnál, közel sem biztos hogy amivel a hónod alatt vigyorogva szágoldozol haza pont ugyanolyan lesz.
Ezeket a monitorokat Kínában szerelgetik össze és ahogy Morpheus mondaná: Vannak dolgok ezen a világon amelyek változnak, más dolgok meg sohasem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest