Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anteris
csendes tag
arra készülj fel, hoyg rohadt nagy a szórás a minőségben. Én nemrég vettem egy ilyet az egyik ismerősömnek és tesztelgettem előtte. Az első példánynak amit elhoztam a boltból olyan képe volt, hoyg beszartam! És ezt a legkomolyabban mondom. A székről lefordultam a látványtól! Kristálytiszta kép TÖKMINDEGY milyen frekvenciára állítottam. A kép olyan nyugodt volt, hogy szinte a 60 herzet sem lehetett észrevenni rajta de a franc essen belé fél óra után elkezdett finoman hullámozni a kép. Azt hittem a méreg megesz! Visszavittem, kicserélték. Na ez meg egy rakás szar, má elnézést. Akkora a miore mint atom, nagy-nagy kompromisszok árán lehet csak részben eltüntetni, az egész képernyő mintha örvénylene vagy mi, tök idegesítő nézni, A fókusz vagy középen jó, vagy a széleken, együtt nem működik. Persze ezzel is száguldottam vissza a nagykerbe de mivel nem volt annyira egyértelmű a hiba, mint az előzőnél szervízben akarták megnézettetni előtte. Na most ott vagy látják amit én vagy nem. ha csókos szervíz - meg előtte odaszólnak - akkor szívás van. Hagytam a francba az egészet, hazahoztam, szétkaptam, beállítottam normálisan a fókuszt, konvergenciát is ha már ott vagyok. Moire maradt sajnos. A lényeg hogy hiába nézel meg egy monitort a boltba vagy a haverodnál, közel sem biztos hogy amivel a hónod alatt vigyorogva szágoldozol haza pont ugyanolyan lesz.
Ezeket a monitorokat Kínában szerelgetik össze és ahogy Morpheus mondaná: Vannak dolgok ezen a világon amelyek változnak, más dolgok meg sohasem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AOC AG276QZD2 QHD, 280 Hz OLED monitor eladó
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest