- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
Hi. Nekem is egy 765os monitorom van es semmi problemam vele. es tudod miert? Mert ezt meg British allampolgarok szereltek Angliaban. A megjelenes elott egy honappal szereztuk, meg semmi info se volt rola. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyebkent 65ezer ft volt anno. Eleg durva penz erte, mai szemmel nezve. De sztem megerte, es legalabb nem egy kinai vacak. Egyebkent sztem az elso peldanyok az ilyen technikai dolgokbol azert olyan dragak mert azt meg nem kinai szakmunkasok szerelgetik, ha egyaltalan szerelgetik
-
up
senior tag
Szóval nekem is ilyen remegésem, hullámzásom van a 765mb-vel. Csak nem vihetem vissza, mert écsanyám elhányta a qva számlát!!
Ezen kívül a geometriája, konvergenciája is pocsék, fáj tőle a szemem egy idő után. A színei viszont nagyon szépek! Ha a hullámzás, remegés nem lenne, akkor végül is megérné az árát, de ténynek tűnik a hozzászólások fényében, hogy nagy a szórás. Ki lehet fogni jót is (talán).
De az egyik legnagyobb szívás - és ez tuti a 795-nél is így van, mert az is MB - , hogy nem igazi flat (az igazi flat-ek a NF-ek Samsungnál, mint NaturalFlat). Hanem ennél egy sima görbe képcső elé beraktak egy nyomi üveglapot. Ettől ugyan nem tűnik valami laposnak, viszont kurvajó, mert töksötétben még a _saját_ képét is képes visszatükrözni... akkor már inkább oldschool képcsőt ajánlanék, ezzel alaposan beszoptuk itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Nem minden arany, ami AI
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honda topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest