- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
champion
csendes tag
Modell Név SyncMaster 795MB
Képernyő Képméret 17''
Látható képméret 16''
Képcső típusa MagicBright 2
Képponttávolság 0,20 mm (H)
Bevonat Multi-Layer
Bemeneti jel Videojel típusa RGB Analóg (szeparált H/V)
Vízszintes frekvenciatartomány 30-85 kHz
Függőleges frekvenciatartomány 50-160 Hz
Maximális sávszélesség 185 mHz
Csatlakozó típus 15 tűs D-SUB
Képfelbontás Maximális 1600x1200 @68 Hz -
tal-garius
aktív tag
Hi. Nekem is egy 765os monitorom van es semmi problemam vele. es tudod miert? Mert ezt meg British allampolgarok szereltek Angliaban. A megjelenes elott egy honappal szereztuk, meg semmi info se volt rola. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyebkent 65ezer ft volt anno. Eleg durva penz erte, mai szemmel nezve. De sztem megerte, es legalabb nem egy kinai vacak. Egyebkent sztem az elso peldanyok az ilyen technikai dolgokbol azert olyan dragak mert azt meg nem kinai szakmunkasok szerelgetik, ha egyaltalan szerelgetik
-
up
senior tag
Szóval nekem is ilyen remegésem, hullámzásom van a 765mb-vel. Csak nem vihetem vissza, mert écsanyám elhányta a qva számlát!!
Ezen kívül a geometriája, konvergenciája is pocsék, fáj tőle a szemem egy idő után. A színei viszont nagyon szépek! Ha a hullámzás, remegés nem lenne, akkor végül is megérné az árát, de ténynek tűnik a hozzászólások fényében, hogy nagy a szórás. Ki lehet fogni jót is (talán).
De az egyik legnagyobb szívás - és ez tuti a 795-nél is így van, mert az is MB - , hogy nem igazi flat (az igazi flat-ek a NF-ek Samsungnál, mint NaturalFlat). Hanem ennél egy sima görbe képcső elé beraktak egy nyomi üveglapot. Ettől ugyan nem tűnik valami laposnak, viszont kurvajó, mert töksötétben még a _saját_ képét is képes visszatükrözni... akkor már inkább oldschool képcsőt ajánlanék, ezzel alaposan beszoptuk itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged