- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
champion
csendes tag
Modell Név SyncMaster 795MB
Képernyő Képméret 17''
Látható képméret 16''
Képcső típusa MagicBright 2
Képponttávolság 0,20 mm (H)
Bevonat Multi-Layer
Bemeneti jel Videojel típusa RGB Analóg (szeparált H/V)
Vízszintes frekvenciatartomány 30-85 kHz
Függőleges frekvenciatartomány 50-160 Hz
Maximális sávszélesség 185 mHz
Csatlakozó típus 15 tűs D-SUB
Képfelbontás Maximális 1600x1200 @68 Hz -
tal-garius
aktív tag
Hi. Nekem is egy 765os monitorom van es semmi problemam vele. es tudod miert? Mert ezt meg British allampolgarok szereltek Angliaban. A megjelenes elott egy honappal szereztuk, meg semmi info se volt rola. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyebkent 65ezer ft volt anno. Eleg durva penz erte, mai szemmel nezve. De sztem megerte, es legalabb nem egy kinai vacak. Egyebkent sztem az elso peldanyok az ilyen technikai dolgokbol azert olyan dragak mert azt meg nem kinai szakmunkasok szerelgetik, ha egyaltalan szerelgetik
-
up
senior tag
Szóval nekem is ilyen remegésem, hullámzásom van a 765mb-vel. Csak nem vihetem vissza, mert écsanyám elhányta a qva számlát!!
Ezen kívül a geometriája, konvergenciája is pocsék, fáj tőle a szemem egy idő után. A színei viszont nagyon szépek! Ha a hullámzás, remegés nem lenne, akkor végül is megérné az árát, de ténynek tűnik a hozzászólások fényében, hogy nagy a szórás. Ki lehet fogni jót is (talán).
De az egyik legnagyobb szívás - és ez tuti a 795-nél is így van, mert az is MB - , hogy nem igazi flat (az igazi flat-ek a NF-ek Samsungnál, mint NaturalFlat). Hanem ennél egy sima görbe képcső elé beraktak egy nyomi üveglapot. Ettől ugyan nem tűnik valami laposnak, viszont kurvajó, mert töksötétben még a _saját_ képét is képes visszatükrözni... akkor már inkább oldschool képcsőt ajánlanék, ezzel alaposan beszoptuk itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- HP 635 laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged