- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
imserem a különböző paneltípusokat, és s-ips-t akartam venni, de nekem elfogadható áron csak 20" wide volt, az meg kicsi, arra nem váltottam volna. amúgy sem akartam váltani, csak már muszáj is volt, mert kezdett a képcső elfáradni a crt-mben.
és valahol egyszer olvastam, hogy a samsung valami spéci technológiát alkalmaz és hogy a tn paneljei is egészen elfogadhatóak, így végül ezt vettem meg. azt nem tudom, ebből mi az igaz, de végülis, mint írtam, elégedett vagyok az eredménnyel, ennél sokkal rosszabbra számítottam képminőség terén.
ja és nem vagyok amúgy samsung rajongó sem (sőt!!!!)... és nem ismerem a típusokat sem, de valahol úgy rémlett, hogy a típusszámok úgy néznek ki, hogy képátló+6bw, azaz a 22 colos 226bw, a 24 colos 246bw, ezért írtam a 246bw-t, de ilyen nincs, a 245b-re gondoltam. ilyenek vannak az anyacégnél, szépek, nagyok, azokon is néztem a képet egy pillanatra, rendben volt, így döntöttem végül a samsung mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest