Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
imserem a különböző paneltípusokat, és s-ips-t akartam venni, de nekem elfogadható áron csak 20" wide volt, az meg kicsi, arra nem váltottam volna. amúgy sem akartam váltani, csak már muszáj is volt, mert kezdett a képcső elfáradni a crt-mben.
és valahol egyszer olvastam, hogy a samsung valami spéci technológiát alkalmaz és hogy a tn paneljei is egészen elfogadhatóak, így végül ezt vettem meg. azt nem tudom, ebből mi az igaz, de végülis, mint írtam, elégedett vagyok az eredménnyel, ennél sokkal rosszabbra számítottam képminőség terén.
ja és nem vagyok amúgy samsung rajongó sem (sőt!!!!)... és nem ismerem a típusokat sem, de valahol úgy rémlett, hogy a típusszámok úgy néznek ki, hogy képátló+6bw, azaz a 22 colos 226bw, a 24 colos 246bw, ezért írtam a 246bw-t, de ilyen nincs, a 245b-re gondoltam. ilyenek vannak az anyacégnél, szépek, nagyok, azokon is néztem a képet egy pillanatra, rendben volt, így döntöttem végül a samsung mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- BenQ ScreenBar Halo
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest