- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
imserem a különböző paneltípusokat, és s-ips-t akartam venni, de nekem elfogadható áron csak 20" wide volt, az meg kicsi, arra nem váltottam volna. amúgy sem akartam váltani, csak már muszáj is volt, mert kezdett a képcső elfáradni a crt-mben.
és valahol egyszer olvastam, hogy a samsung valami spéci technológiát alkalmaz és hogy a tn paneljei is egészen elfogadhatóak, így végül ezt vettem meg. azt nem tudom, ebből mi az igaz, de végülis, mint írtam, elégedett vagyok az eredménnyel, ennél sokkal rosszabbra számítottam képminőség terén.
ja és nem vagyok amúgy samsung rajongó sem (sőt!!!!)... és nem ismerem a típusokat sem, de valahol úgy rémlett, hogy a típusszámok úgy néznek ki, hogy képátló+6bw, azaz a 22 colos 226bw, a 24 colos 246bw, ezért írtam a 246bw-t, de ilyen nincs, a 245b-re gondoltam. ilyenek vannak az anyacégnél, szépek, nagyok, azokon is néztem a képet egy pillanatra, rendben volt, így döntöttem végül a samsung mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Új FYHXele FY27FHR gamer monitor 380 Hz 0.5ms FHD Fullhd
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest