- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
imserem a különböző paneltípusokat, és s-ips-t akartam venni, de nekem elfogadható áron csak 20" wide volt, az meg kicsi, arra nem váltottam volna. amúgy sem akartam váltani, csak már muszáj is volt, mert kezdett a képcső elfáradni a crt-mben.
és valahol egyszer olvastam, hogy a samsung valami spéci technológiát alkalmaz és hogy a tn paneljei is egészen elfogadhatóak, így végül ezt vettem meg. azt nem tudom, ebből mi az igaz, de végülis, mint írtam, elégedett vagyok az eredménnyel, ennél sokkal rosszabbra számítottam képminőség terén.
ja és nem vagyok amúgy samsung rajongó sem (sőt!!!!)... és nem ismerem a típusokat sem, de valahol úgy rémlett, hogy a típusszámok úgy néznek ki, hogy képátló+6bw, azaz a 22 colos 226bw, a 24 colos 246bw, ezért írtam a 246bw-t, de ilyen nincs, a 245b-re gondoltam. ilyenek vannak az anyacégnél, szépek, nagyok, azokon is néztem a képet egy pillanatra, rendben volt, így döntöttem végül a samsung mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest