- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Akkor nézzük meg, hogy mi jön ki HDR10 vagy inkább a Dolby Visionnel összemérhető HDR10+-ban. 10 filmből talán 1, a többi DV, így marad az alap HDR támogatás. Abszolút értem a kollégát. A hang is hasonló, ha lossles Atmosszal jön ki egy film, akkor az is bukó, mert csak a sima DD+ lesz lejátszva.
-
DanielLong
senior tag
válasz
LurkerSheik #20 üzenetére
A Plex ügyesen megoldja a DTS hiányát, de a Dolby TrueHD-t így is bukod, Dolby Vision szintén nem lesz. Egyébként én még mindig pendrive-ozom, mivel elég gyors és kényelmes, így nem kell futnia a gépen a plexnek, szóval ízlések és pofonok. Ami szerintem sokakat zavar, hogy veszel egy eszközt akár millió körül, hogy neked prémium filmélményed legyen, erre a prémium kép és hangformátumok fele nincs támogatva. Idegesítő, hogy a hardver amúgy képes lenne rá, csak gondolom a párszáz forintos licenszen spórolnak.
-
DanielLong
senior tag
Kár, hogy továbbra is külső médialejátszó kell egy csúcs Samu tévéhez.. Dolby Vision nincs, Dolby True HD nincs, DTS nincs. A Tizen platform meg szerintem bőven nem kiforrott. Bluetooth bill. esetén hiába állítom be a magyar kiosztást, semmi hatása, csak angolt használ. Beépített médialejátszó többször lefagy, ha NTFS külső tárolóról játszik le tartalmat. exFAT már okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest