Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetX
aktív tag
válasz
Gabócza #20623 üzenetére
Abba én is belefutottam! Mindenhol írják, hogy formázd FAT32-re az SD-t. NEM. Normál FAT és látni fogja.
Be is paráztam rajta mikor a FOTA -t már frissítettem és aztán a boot után engem is az fogadott. Végig néztem az összes mappát (pedig tudtam, h hülyeség)
Én ez alapján csináltam, mert az XDA-s leírás nekem nem volt teljesen egyértelmű.
Kiemelem, itt is FAT32-t írnak, de nekem csak normál FAT16-al látta az SD-t.(1GB -os régi mSD, a fiókból) -
Eli577
senior tag
-
Silenzio
addikt
válasz
Gabócza #7127 üzenetére
Köszi! Ráguglizok. Milyen oldalt ajánlasz rá, vagy ajánlotok? Igazából magától hullanak róla az üvegcserepek. A kezem nem vágja el, használni is lehet, de így legalább annyi előnye van, hogy a telefon maga mutatja meg nekem a "szisztémát". Mondanom sem kell, hogy azon a helyen repedt be, ahol a hülye Samsung meghajlította a kijelzőt, a gombsor felett. Ez lehet a gyenge pont, mert itt egy gyönyörű, horizontális csíkban teljesen szétforgácsolódott, fölötte csak szép nagy szálak futnak pókháló gyanánt.
Már az se izgat, ha akár hetekig, hónapokig valami 3000 Ft-os vackot kell használnom, de 30-at ez a csere nem ér.
-
-
válasz
Gabócza #6313 üzenetére
Akárcsak én mondtam volna!
Én párhuzamosan használok egy droidos táblát. Igaz nem telefon, de a működése hasonló.
A két rendszer fényévekre van egymástól!
1,5 hónapja használom a táblát, kb 5 fagyás volt, ennyi!
Akksi: minden nap használva a 7" kijelzőt autó fényerőn 2 naponta töltöm a 4400 mAh-s akksit (2 magos procit hajt)
A marketben 1001 program van ami az akkumulátor stabilitásra, feleslegesen futó alkalmazások kilövésére szolgál!Be kell látnotok hogy túlságosan elfogultak vagytok a Wave-el, és a Badával kapcsolatban!
Aki nem elfogult, az vagy túladott rajta, vagy próbál túladni rajta!
Sajnos ez a BADA vakvágány... -
Goldmen75
őstag
válasz
Gabócza #6313 üzenetére
Na még 1x írok aztán hagyjuk a témát
Kezdődik ott hogy nem magyar wave-t vettél, de multival minden megoldható pillanatok alatt.
Kiessel néha vannak gondok, de nyilván nem droid market! Nálam teljesen jól működik s sosem kellett még miatta rendszert újraraknom!
Böngészni a dolphinnal a 2.0 alatt már szuperül lehet, tördel is stb.!
Az akksit a 2.0 már százalékban is jelzi
Csak a közelben 3 különböző droidos ismerősöm van, akik ugyanúgy azt mondják : a programfelhozatal csillagos 5-ös de a rendszerrel bizony vannak gondok, s nem főzik stb! Hamar merül, fagyogat, kilépeget.....
De igaz, qrva sokan nem járnak ide hanem megelégedéseel használják ugyanúgy a badát mint a droidot!
Szóval részemről ennyi:!
Hajrá Bada!)
-
bexinho23
őstag
válasz
Gabócza #4931 üzenetére
Márpedig a galaxy s -nek kellett egy custom rom, hogy ne fagyogasson, normálisan menjen!!! Haver már panaszkodott a gyári rom miatt, feldobtam neki egy 2.3-as custom romot, és azóta mintha kicserélték volna a telefont. Galaxy 3-ra is ráfért, mint ahogy a se x8-as is. Persze ha nincs összehasonlításképp egy másik rom rajta, meg ha valakit nem érdekel a rom-ozás, akkor persze hogy jó az úgy neki, jó gyors. De mint a számok is mutatják, androidja sok olyan fogyszatónak van, akinek fingja nincs az egész telefonozáshoz (de ez természetes, nagyrészt ilyen réteg van). Ilyen az egyik haverom a galaxy ace telójával, ami bűn rossz, de mai napig annyira érdekli, hogy semmit nem tett rá (3 hónapos a telefon).
-
gelbelex
őstag
válasz
Gabócza #4931 üzenetére
3 nap: Ez mennyire jelenti az okostelefon-funkciók kihasználását?
Buhera: Nem a
szapogácsából franciakrémest csinálásra gondoltam... Hanem arra, hogy többször olvastam droidostól, hogy a sok nem használt akármi fut a droidon, ami fogyasztja az akkut. Ezalatt a nem kilőtt programokat értették, vagy az oprendszer részeit? Ha az oprendszer a felelős, akkor erre vannakbuheráltoptimalizált romok?
(Badára is van már olyan, ami nem tartalmazza a javás programokat.) -
pumedli
csendes tag
válasz
Gabócza #4931 üzenetére
Én is hasonlóan gondolom az androidos oldalt. Egyébként a badával is hasonló lehet a helyzet. Szerintem rengetegen vannak, akik teljesen megelégedve használják még ma is akár az I-es, akár a II-es Wave-et (akár még 1.0-s szoftverrel). Nincs rá igényük, hogy minden nap/héten rádugják a gépre a telefonjukat és azon remegjenek, hogy legyen már új frissítés rá. Senkit nem szeretnék ezzel megbántani, félreértés ne essék!
Ezt csupán azért írtam le, hogy a fórumra látogató azon is gondolkodjon el, hogy (valószínűleg) ez csak egy kis szelete a telefont használók táborának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest