- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
MazsolaGyuri #5 üzenetére
Próbáld ki a programot előbb, az nem kerül semmibe. Nálam jól működik, pofon egyszerű beállítani.
-
BluEyes
őstag
válasz
MazsolaGyuri #1 üzenetére
No, ha még érdekel, beleástam magam kicsit, íme a te programod: http://virtual-router-plus.soft112.com/
Még telepíteni sem kell, műxik tökéletesen. (az újabb verzió - 3.3 - nem akar menni, de ez jó). -
BluEyes
őstag
válasz
-
BluEyes
őstag
válasz
Kicsit erdőben vagy
A telefonod által megtalált wifi hálózatok a szomszédok routereiből jönnek, amiket a tulajok nyilván levédtek jelszóval.
A laptop wifi-kátyája alapesetben nem kiszolgáló, azaz nem lehet rácsatlakozni (pl. a telefonnal vagy másik laptoppal), hanem épp ellenkezőleg, arra alkalmas, hogy ő csatlakozzon rá egy wifi hálózatra. Tehát jogosan gyanakodtál, a telefonos listában nem szerepel a laptopod wifije, hisz annak nincs is ilyen szolgáltatása.
Elvileg persze meg lehetne csinálni, hogy a laptop szórja a netet wifin, de én úgy látom, hogy neked ennek a beüzemelésével, a későbbi hibakeresésekkel meggyűlne a bajod. Sokkal jobban kézre állna neked egy 3g router.
Itt van néhány: [link]
A mobil sticket ebbe kell beledugni, a készülék pedig felcsatlakozik a hálózatra, a netet pedig wifin osztja szét. Erre aztán már a telefonod, a laptopod, meg a család többi wifis készüléke is rá tud kapcsolódni.
Jelszóval le tudod védeni te is a routert, hogy mások ne lophassák a netedet.
A drágább modellekbe már építenek modemet, azaz a stick sem kell, hanem csak a SIM kártyát kell beletenni, illetve akku is lehet bennük, hogy a villany-mentes helyeken is tudjon üzemelni pár órát. De szerintem neked a legegyszerűbb modellek pont megfelelnének.
Gondold át! -
MazsolaGyuri
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek. Fenti Samsung r528 dt01hu laptopomon mobilnettel netezem.
Azt akarom elérni, hogy a sony okostelefonom tudja venni
a mobilnetet úgy, hogy a laptop sugároz. Szóval: Fn + F9 , ekkor bejön hogy "wlan on."Innentől elakadtam.
A mobiltelefonon ott van változóan 8-10 hely ahonnan wifit foghatok. Nem tudom ezek közül melyik az enyém. Ha meg kiválasztom valamelyiket, akkor jelszót kér. Azt én honnan tudjam, hol találom? . Azt sem tudom egyébként, hogy egyáltalán ami a telefonon megjelenik wifi lehetőség, azok között egyáltalán odakerül -e a laptopomé ?
Hogy tudom megoldani a problémát (remélem elég világos a kérdésem)?
Köszi
Mazsola
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest