Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaskin

aktív tag

válasz Szten Márs #4 üzenetére

Hát szerencsére nem sok köze van ennek a samsung terméknek, a kis compact samsung-ok nem túl jó híréhez. Amúgy is látszik több ponton, hogy ez egy elég úttörő konstrukció, és úgy néz ki bejött nekik. kb mintha egy tanulmányautót elkezdenének gyártani. Én erősen próbáltam mindig elvonatkoztatni az előítéletektől, és objektiven állástfoglalni digit témában. A melóhelyen sok fotbarát, és sok gép van. Eddig Canon-ra esküdtünk. Megvan itt majd a teljes termékpaletta. Ennek ellenére szinte minden canon tulajnak jobban bejöttek az ezzel a géppel készült képek. Azt hiszem ez már jelent valamit. Egyébként ha akarsz venni Te is ilyen gépet, akkor azt hiszem nincs túl sok időd. Nagyon zuhan az ára, akciózgatják, nem csodálkoznék, ha jönne egy utódja. Ami nem volna baj, csak megint vagy 220-al fog kezdődni gondolom az ára. De lehet, hogy tévedek...
    Amúgy belső térben sem nyulkálok a white balanszhoz. Nem éreztem eddig különösebben szükségét. Inkább a baj ''nagynéha'' mintha a vakuvezérlésben lenne. Hatótávon belül is kevés fény van a felvételeken, de szerencsére csak igen ritkán jön elő a jelenség. Ezt leszámítva nagyon jól dolgozik beltérben is.

Új hozzászólás Aktív témák