- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Nem vásárolták... veszteséges volt nekik.
Itthon pl. (vagyis nálunk, közép európában) nem is nagyon reklámozták.
Aztán ott volt a tétel, hogy profinak Canon/Nikon.
Meg ugye a MILC nem tükör, és ami nem tükrös, az szar.-szóval nem sokan érezték, hogy szükségük van rá.
Meg hát eleve nem Japán gyártó... és mindenkinek a teló/TV jutott róla eszébe (ami esetleg fél évig húzta, aztán vesz a fene ilyen gépet...)
Szóval, nem sikerült megfelelően népszerűsíteniük a terméket, lenyomták az árat, hátha akkor veszik, de így is csak veszteséget termeltek hosszú időn keresztül.Egyébként hito: A FHD-ban profi minőségre rakva PAL-on tűéles képet kapsz az NX-szel.
Nem láttam még kamerát, aminek ilyen szép képe van. tényleg.
Videóban ráadásul sötétben 6400-as isonál is egész szép a képe. (esküvői torta kivitele éjfélkor - minden villany lekapcsolva, csak a gyertyák/csillagszórók égnek: a kép elég éles, a téma jól látható, és a zaj sem zavaró mértékű)Videót nem tudok mutatni, mert már nincsenek meg a tavalyi anyagaim.
-
hito
nagyúr
Passz, biztos megvan rá a publikus magyarázat és az igazság. Szerintem mindösszesen annyiról van szó, hogy nem ment úgy a szekér, mint ahogy ezt a fotós divíziótól várták volna. Azért nem könnyű betörni egy Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Olympus, Fuji által uralt piacra. Főleg, hogy ezeknek a gyártóknak több évtizedes múltjuk is van a fotós világban.
Nem azért buktak szerintem, mert nem volt meg a technológia, vagy a tudás, hanem egyszerűen mert a fotós világban túlságosan jelen van a sznob hozzáállás. Egy fotózáson, vagy egy sajtótájékoztatón megjelenni egy Samsung géppel...hááát, finoman szólva sem vesznek komolyan.
De én annyira nem értek hozzá, csak gondolom, hogy ez is benne volt a gyenge eredményekben. Sajnos pont akkor dobták be a törölközőt, amikor kezdett megindulni a dolog. Még 2-3év, néhány NX1/500 utód és simán ellettek volna szerintem a többiek mellett. Adott esetben de örültem volna egy m4/3 vonalnak, jó világ. Ott már tisztességes obipark is van, méretét tekintve nekem abszolút favorit, és még a Kodak is be tudott szállni. Bár nem tudom mi kell egy hozzá, hogy oda gyárthasson valaki. Ehhez a részéhez végképp nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest