- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Kijelző OK, a felbontást keveslem. Nagyon nem zavar, mert leginkább egy 24-es WUXGA Eizo monitoron nézem, annak pedig elég jó képe van.
Igazából (bármennyire furcsán is hangzik) elsősorban asztali gép helyett vettem. Kicsit erősebbet terveztem eredetileg, de nem tudtam ellenállni a jó vételnek. Valójában nem is igazán van szükségünk combosabb gépre, a fogyasztása pedig nagyon jó az előd gépsárkányhoz képest.Ezt az USB 3-as hubot vettem, asztali gépbe is szerelhető PC-s táppal, vagy külsőként is használható hálózati adapterrel (tartozék). A bal oldali csatlakozó USB-s töltésre való, 2 A-ig tud leadni, tehát iPaddel is OK.
Van egy USB 3-as HDD dokkolóm, illetve egy külső tápegységes USB 2.0 hubom is, úgyhogy a külső merevlemezek csatlakoztatása megoldott
-
erdoke
titán
Nekem ilyen van, a T-Mobile-tól vettem bagóért mobilnet előfizetéssel. Talán ez is T-s. Igaz, letuiltani nem fogják, mint a telefonokat, ha az eredeti vásárló nem fizeti a részleteket, szóval nem látok különöseb kockázatot.
Mindenesetre ha legalább aranykártyás ügyfél vagy, 208e Ft-ért kihozhatod a T-től úgy, hogy ebben már benne van a 21 Mbites USB stick és havi 2e Ft-os mobilnet előfizetés is (2 évre).(#476) jeni
Szerintem semmi köze egy második HDD-nek ahhoz, hogy egy laptop jó gép, vagy sem.
Ez egy máfél centi vastag, 1,3 kg-os, full alu Ultrabook, ami a 128-as mSATA SSD-vel egész gyors, miközben ~6 órát elmegy akksiról.
USB 3.0 hubon nálam bőven 100 MB/s fölött szaladgálnak a vinyók, amit egy beépített második HDD ritkán hoz.
A memóriabővítés szervizes téma, ugyanis le kell hozzá kapni a borítás alsó részét. Egyébként nem bonyolult, van a neten videó, ha valakit nem érdekel a garancia. Az biztos, hogy gyárilag üres a két RAM slot egyike, tehát 1x4 GB (1333-as Samsung SO-DIMM) van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Revolut
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest