- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti84
csendes tag
válasz
Dell XPS #2535 üzenetére
Szia. Előszöris köszönöm a választ. Az a baj hogy a méréshez sem felszerelésem sem tudásom nincs. Esetleg nem tudnál, tudnátok ajánlani egy szervízt ahol korrekt áron meg tudnák javítani?? Illetve még az jutott eszembe hogy a töltő az még garis. Szerinted érdemes lehet azt megpróbálni gariztatni??
köszönöm.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
Dell XPS #1413 üzenetére
Gyári előtelepített rendszerrel használom. Másik drivert simán engedett, normálisan telepítettem mint bármi mást. Közben most reggel is kéken fogadott. Egyszerűen nem hiszem el. Nade, korábban ha a touchpad progiját kivettem az indulási listából, szóval akkor nem ment a touchpad drivere, akkor is jobb volt. És ha sötétben rakom el, akkor világosban kinyitva biztosan kék lesz. Eddig ezeket tapasztaltam. Ja és miután felraktam az új drivert 10 alkalommal hibátlan volt. Én nem értek már semmit se. Ez a 2. rossz samsung gépem, 2 éven belül. Egyébként az is megfordult a fejemben, hogy hagyom így ahogy van, mert annyira jó gép. Azt viszont nem tudom, hogy összesen miért csak 1-2 fórumban említik ezt a hibát? Itt az idő télleg nem számít, hogy mikor gyártották?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest