Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
a.t.t.i. #1097 üzenetére
Már mindent felpakoltam, megcsináltam a WIndowsUpdate-et is, de konkrétan ilyet, hogy UpdateCenter nem is találok.
SWUpdate progit tudok letlteni, amivel a drivereket lehet letölteni, a megfelelő notebooktípus kiválasztása után. Innen már minden drivert leszedtem és felraktam, de továbbra sincs semmi.
A másik a SupportCenter, de ez meg csak egy összefoglalót csinál a paraméterekről és a driverek állpotáró, de itt frissíteni nem lehet.
A TouchPad driver-ből is van kétfajta (Elan és Synaptics), de tkp egyik sem műkdik.Tudnál linkelni esetleg?
-
Mikisys
őstag
válasz
a.t.t.i. #1073 üzenetére
Elképzelhető, hogy a Samsung "support" nem kompatibilis a Win8-al, tehát nem fog rendesen működni, lefagy, vagy nem látja azt sem, ami pedig biztosan benne van.
Szerviz segítséget kell kérni hozzá.Nálam sem tökéletes a Samsung support Win7 alatt sem, nem is használom.
Nem érdemes felültelepíteni valamilyen rendszert, ha az egyébként jól működik.
A mai "digitális" világban sok a selejt program és mégis ajánlják, eladják, - sajnos sokan meg is veszik, pedig semmivel nem tud többet az előzőnél, csak a "bőre" más (napozott, szolizott, olajozott).Üdv!
-
a.t.t.i.
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged