- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
domee12
csendes tag
válasz
leslieke #18167 üzenetére
köszi! Ma az eurinics-ben gondoltam kérdezgetek, de az eladó nem volt a toppon. Egy másik tv wifis, kérdeztem, és mégis hogy lehet böngészni vele, billentyűzetet kell venni, vagy egér? A válasz "hát USB-vel lehet vele netezni". Na bumm. Többet nem is mertem kérdezni, felírtam ennek a TV-nek a számát és léptem.
-
domee12
csendes tag
sziasztok!
Kinéztem egy Tv-t, de samsung T24A350 led TV, de kiderült ez egy monitor TV. Nagyimnak lenne, 99 % tvzésre. Tudnátok segíteni? Mi a véleményetek róla, nem baj, hogy ez igazából egy monitor? Vagy 2 az 1-ben ami nem megy a TV rovására? Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest