- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Az allshare nem kezeli az .iso formátumot?
Miért kéne kezelnie? Erre való pl. a Virtual CloneDrive amivel megnyitod az ISO-t majd egy mappába amit az allshare-val osztasz meg kimásolod a fájlokat.
Mióta kiderült a DT egy rühes kémprogram erősen ajánlott a linkelt virtuális meghajtó használata. Arról nem szólva, hogy CD/DVD/BD írásba sem kavar be. -
Ferko75HUN
senior tag
Akkor továbbra sem lettünk sajnos okosabbak, ha ez a firmware sem jó hozzá.
Az IR-nek nincs visszajelzője szerintem, legalábbis nekem sem világít, vagy vmi hasonló.(#55448) Atomantiii Mi a T-home sat tv sb kiváltásával szenvedünk, 1-2 tv típussal már sikerült, csak az F6400-al nem akar összejönni.
-
Ferko75HUN
senior tag
Igen esetleg új Firmware jelenthet megoldást, mert nekem a régivel nem jött össze, de ezek szerint az új sem biztos, hogy jó hozzá. Melyik van a tv-den?
Nekem direktbe van kötve a pc-re nem lanon, így a tekeréssel kapcsolatban nem tudok okosat mondani, de itt olvasva nem kiforrott a rendszer.
Hdd-ről nézve sem olyan a tekerés amilyet elvárna az ember. -
Ferko75HUN
senior tag
- Sikerült valakinek már beállítani az univerzális távirányítót T-Home-os SAT TV-s STB-vel? 2 beltérivel próbáltam, egy vadi új és egy régebbi HDD-ssel, de egyikkel sem sikerült.
Az IR Extender kábelt, ami kis csomagként van mellékelve a tartozékok közt, csatlakoztattad?
Ha sikerült majd valahogy, mindenképp tedd közzé, mert nekem még nem...
Frissítésre meg csak akkor szánnám magam, ha valakitől hallanám, hogy 6400-al sikerült neki.
Pár tv-nél már összehozták itt kollégák különben.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest