Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Bonifani #75746 üzenetére
6400-as van nekem, tévé adáshoz teljesen megfelelő a hang. Vannak előre beállított hangszínek, hangszín szabályzó és 2 plusz ficsör, DTS TruSurround HD és DTS TruDialog. Tudom parasztvakításnak tűnik, de a hangszín szabályzón egy enyhe V alakot beállítva zene üzemmódban az előbbi két opciót bekapcsolva nagyon kellemes a hang, hangsúlyozom tévézéshez. Nem szakad ki a membrán a basszustól, de ezek fényében érthetetlen számomra azon siránkozások hogy a lapos tévé hangszórója alkalmatlan pl egy híradó nézéshez. Filmhez én is külső 5.1-es rendszert használok.
-
PuMbA
titán
válasz
Bonifani #75746 üzenetére
Természetesen normális
A fizika törvényeit nem lehet becsapni, kis hangszórókat lefelé irányítva vinnyogást fogsz kapni
Én is fejhallgató kimenetre vettem hozzá egy sztereó cuccost 4"-os középmélyekkel aztán viszlát, hangzás megoldva, mert semmivel se rosszabb a TV kimenete, mint egy jobb PC-s alaplapi hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest