- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pontosítsunk egy kicsit: Ezt írja egy itteni PH-s tesztelő egy alsókategóriás LG-re: "Mennyire fekete a fekete? A panel feketéjével, kontrasztjával nagyon meg vagyok elégedve, úgy vettem észre, hogy a 2014-es és 2015-ös LCD tévék már simán hozzák azt a feketeszintet, ami teljes megelégedéssel tölt el. Nem érzem már azt, hogy ettől mélyebb fekete kellene, pedig láttam az LG OLED tévéjét is."
Szóval amit mondtál, az már lejárt lemez, főleg, hogy nagyon sok VA panelt is használnak. -
törölt tag
válasz
LanyUs #88051 üzenetére
Sok értelme nincs Samsung topikban az LG tévékről társalogni.
Fordítva sem érdemes, de mindegy. Van IPS és VA paneles 652V is, csak hogy tudd. Kinek melyik tetszik, lehet választani, és tényleg van benne valósághű mozi mód is.
Flashget Tavalyi modellek közt is volt már néhányban VA, de idén szinte az összes FHD-t forgalmazzák VA és IPS panellel is.
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #87987 üzenetére
Talán a Micro Dimming funkció csinálja, ezt kellene kikapcsolni rajta.
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #87755 üzenetére
Úgy tudom, hogy bevárják amíg 3-4 ilyen hibás tévét visszaküldenek, majd azok közül összeraknak egy működőképes verziót, és azt küldik neked.
Vagy pedig írnak a gyárnak, hogy dobjanak össze egyet, de ez is időbe telik.
Komolyra fordítva, sztem nem kell izgulni, pár hét alatt meg kell jönni a tévédnek. Karácsonykor a fa alá teheted, ezt majdnem biztosra mondanám.
Grande93 WD HDD-k is nagyon jók. Attól függ mire, de akár 500-1000GB-os sztem elég lesz.
-
törölt tag
válasz
yvsmad #87712 üzenetére
Ok, én értelek, de ezeket a dolgokat már a gyártókkal, és kereskedőkkel beszéld meg. Ezek az elnevezések lehetnek ilyenek is meg olyanok is, mert ők döntik el, egy elkezdi, a többi folytatja. A hasonlatod meg nagyon sántít, már bocs.
A plazmáról egy utolsó hír: OLED TV Thrashes Plasma TV In New Public Shoot Out
-
törölt tag
válasz
yvsmad #87703 üzenetére
Van itt egy cikk ezekről Soundbar, Hangprojektor, Sounddeck. Mik ezek? Soundbar: Ez egyáltalán nem degradáló, vagy lealacsonyító kifejezés, hisz a választék 90%-át teszik ki, melyben kapni igazán komoly darabokat is.
-
törölt tag
válasz
digikábeles #87698 üzenetére
A mostani minőség érdekli, nem a régieké.
yvsmad A Samsung és az MM is így hívja, hogy Hangprojektor, írd meg inkább nekik.
-
törölt tag
válasz
tamas21 #86411 üzenetére
A nézési távolság ugyanaz, mint a 37-esnél? Le kellene tesztelni külső eszközről egy jó minőségű anyaggal, vagy hátha csak a beállítások nem megfelelőek(összefoglalóban van egy alap ajánlás erre) Ha cserélnéd, magasabb kategória a J6 FHD, vagy ha UHD lenne helyette, akkor JU7-es széria.
-
törölt tag
válasz
Pancsermeste #86390 üzenetére
Az a táblázat készülhetett más területre. Vagy pl. egy francia, német gyárra és az ottani régióra szól, és nem általános érvényű. Vagy csak egy előzetes terv része volt, senki nem tudhatja mikori és honnan való.
Lehet, hogy itthon csak direkt ledet szerelnek, a szlovákok meg edge ledest? Vagy fordítva? -
törölt tag
válasz
sityupityu #85631 üzenetére
Erről beszéltek itt az előbb is, de ha a linken lejjebb görgetsz, magad is látod: Nem Magyar Telekom előfizetőknek, vagy Otthoni előfizetés mellé 1 év hűségidővel vagy határozatlan idejű szerződéssel (?)
Egy összegű fizetéssel: 179 760 Ft Megrendelhető személyesen vagy telefonon -
törölt tag
válasz
sityupityu #85627 üzenetére
Az felejtős, de a Telekomnál vehettek még egy új 48H6400-at, ott van a link: (#85603)
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #85390 üzenetére
Ezt olvastad? Ultra HD 4K TV Review Van 24p.
-
törölt tag
válasz
gyuribácsi88 #84841 üzenetére
Csak akkor érdemes hinni tesztelőknek, ha ugyanolyan régióba szánt, és megegyező alkatrészekből készült tévét tudsz venni. Ahhoz pedig angol, francia, észak-amcsi... régióban kellene laknod. Mert minden változó.
(#84854) Pancsermeste Az első módszer a jó, de garancia alatt nem javasolt. Szerintem valami LTA400-al kezdődő kódszáma lenne egy 40"-os Samsung panelnak, mint itt látható: -
törölt tag
válasz
Laja333 #84772 üzenetére
A forrásod már 1 éves, 1 db tévére vonatkozik és másik régiós tévé. Szóval ne vedd készpénznek. Senki nem tudja előre, hogy milyen panellel szerelt tévét szállítanak ki neki, és ez a legtöbb márkánál igaz. Panel lottónak nevezik. Nem egyfajta gyártmány, és azon belül sem egyféle háttérvilágítással szerelt tévé van, típus és méret azonosság esetén. Nyugatra általában edge led-es tévéket gyártanak, ide direkt ledes-t, jellemzően az alsó és közép kategóriában és a tavalyi modellekről van szó. Igaz hogy 5 éve is 3 féle panellell hozták ki nekem a tévét, én Samsung panelnek örültem volna, de a sokadik is AUO volt sajnos. Nem 100%, de szerintem így működik a rendszer.
-
törölt tag
válasz
printer #84739 üzenetére
Francia.
SAMSUNG UE40H6200AWXZF : produit destiné au marché français
SAMSUNG UE40H6200AKXXH : produit d'import Europe de l'Est
SAMSUNG UE40H6200AWXXC : produit d'import Espagne
SAMSUNG UE40H6200AWXXN : produit d'import Benelux
SAMSUNG UE40H6200AWXXH : produit d'import Europe de l'Est
SAMSUNG UE40H6200AYXZT : produit d'import Italie -
törölt tag
Ez nagyon rossz minősítésnek számít Ultra HD 4K TV Review? Tény, hogy nem csúcs tv de az ára sem az, a HU6900-nál viszont sokkal jobb az értékelése. Van egy bug, de az lehet hogy egyedi hiba. Ha nem, akkor valószínűleg egy szoftverfrissítés kijavítja majd. Utána még jobb értékelést kaphat esetleg. Azt írják, hogy nincs local dimming, a honlap szerint meg Micro Dimming Pro van, és Ultra Clean panel.
Csak azért kérdezem, mert ha a H6400 és társai kifutnak, akkor nem marad alternatíva normális árban? -
törölt tag
válasz
Redeckt #84350 üzenetére
Én is kerestem, de nem láttam a tecsóban, de mindegy. Különben én említem meg ezt a dolgot.
Akkor válaszolok a személyeskedésedre is: Kezd úgy tűnni, hogy te vagy itt a főnök, másnak már nem is lehet véleménye. Látom te mindenkinek megmondod a tutit, annyira értesz a tévékhez. Nagyon lelkes újonc, és nagyon okos vagy itt égből pottyantként, csak nem egy másik acc-od is van itt? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Flashget #84296 üzenetére
Biztos vagy ebben? Azért ez nem egy olcsó Philips UHD kategória, amire tényleg nem jutott HDMI 2.0-ás csati. A Samsung honlapon ennyit írnak róla: A HDMI (High Definition Multimedia Interface) bemenetekkel a Samsung TV a nappalidat egyenesen multimédiás központtá alakítja. A nagy felbontású digitális adatok ultragyors átvitelét teszi lehetővé
Anubis_9
Ha már a JU6400-on van: as are four HDMI 2.0 inputs akkor szerintem a JU6800 is. -
törölt tag
válasz
redingitell #84259 üzenetére
Gratula tévéhez
, hogy tetszik? Plex-et javaslom, és inkább a biztosabb vezetékes megoldást a filmezéshez.
-
törölt tag
válasz
Apollo17hu #84236 üzenetére
Magasabb kategória, és legalább nem ívelt, a [link]UE40JU6400 , amit még érdemes lehet megnézni. Nem árthat ha viszel magaddal tesztanyagot pendrive-on.
-
törölt tag
Van még egy helyen 55H6500-as [link], de ezzel csak bolti garanciád lesz. Van az MM-ben SAMSUNG UE55H6410 3D Smart LED televízió (2 év Samsung garancia), aminél más a külső dizájn, de kb. tudásra ugyanaz. Meg kapható még a UE55H6650[link] is.
-
törölt tag
válasz
Flashget #83902 üzenetére
Már ha lesz még addig Panasonic tv. A mai világban már semmi sem biztos, az is lehet hogy pl. a Xiaomi lesz a legnagyobb tv gyártó.
yvsmad Én úgy tudom, hogy nem ívelt panel gyárat építettek, hanem csak a panel gyártási folyamat végén annyit görbítenek rajta, hogy belemenjen a kávába. Ez a művelet akár el is hagyható, és sima panel gyárként működhet tovább. -
törölt tag
válasz
bitpork #82863 üzenetére
A gyártó a tévét eladta, a gyártási költséget és a profitot bezsebelte, tehát akkor vállalja a jótállást is.
Szegény tévégyártók, annyira hatalmas rárakódó mindent fizetnek. Adakozni kellene értük, ugye?
"Nincs olyan h kötelező EU garancia! " Elég baj ez. Eu-n belül gyártanak, kereskednek, és nincs ez sem szabályozva. -
törölt tag
válasz
bitpork #82778 üzenetére
Nem igaz, mert bármelyik márkaszervizbe elviheted a garanciális autót. Teljesen másképp működik az autóknál, ezt inkább ne keverjük ide.
(#82791) cyberkind Egyetértek, nagyon ideje lenne már, legalább egy eu garancia. Legjobb lenne, ha törvénybe, vagy rendeletbe foglalnák, hogy minden gyártó vállaljon felelősséget a terméke után. -
törölt tag
válasz
dethroner #82768 üzenetére
Gyanítom, hogy nem képviseltetik majd magukat az egyezkedésen. Én mindenesetre neked drukkolok, nem is tudom más meg miért károg. A csodálatos Euronix és Médiamárkt cégek ugye a becsületesség jelképei szerinte? A nemrég lebukott milliárdos áfa csaló, és emellett hivatalos Samsung-forgalmazó cégről sem olvasott senki, ugye.
-
törölt tag
válasz
féldekás #82628 üzenetére
Nem hivatalos. A Tvraktár képviselője itt is feltünt már egy ideig. Kifutó tévénél örülni kell, hogy egyáltalán még lehet kapni ilyen jó áron. Aquát mondták még, hogy régi és megbízható üzlet. H6400 meg 2 db távot adnak, IR hosszabító kábelt meg 2 db 3D szemüveget. MŰSZAKI JELLEMZŐK: H6200 ,, H6400
SAMSUNG UE40H6200 : CMR200Hz
SAMSUNG UE40H6400 : CMR400Hz + Smart táv+ 2 szemüveg
SAMSUNG UE40H6410 : CMR400Hz + Smart táv + 2 szemüveg + Sat tuner
SAMSUNG UE40H6500 : CMR400Hz + Smart táv + 2 szemüveg + Twin tuner + Sat tuner -
-
törölt tag
válasz
féldekás #82546 üzenetére
Szerintem ezek közül egyik sem(A tvraktár azt írja, hogy márkaszervizbe viszik) Az UE40H6400-asból van még gyártói garis, de az is drágább, Euronicsból 150k.
galaxys80 Keresd meg magad, vagy kérdezz meg egy modit. Jah, biztos azért nevezik ezt Samu topiknak, hogy mindenki keresztbe-kasul minden márkát és típust itt tárgyaljon ki, mondjuk például Akai-tól a Sharp-ig. Arra ott van már az LCD topik egynek. Utána a mosógépek is jöhetnek, meg a mobilok, Laptop-ok...? -
törölt tag
válasz
nightshadow #82534 üzenetére
-
törölt tag
válasz
nightshadow #82529 üzenetére
Ez az ajánlás nem fair egy Samsung topikban.
Vagy eltévedtél a nagy melegben?
Még az is lehet, hogy szabályellenes?
-
törölt tag
válasz
huliganboy #82510 üzenetére
-
törölt tag
válasz
nightshadow #82466 üzenetére
De az már UHD is. Még van a H7000-ben Multi-Link Screen - Dual Screen, ez ok, de a Brillance: Brillant-ról sem tudom mit jelöl, de legalább jól hangzik.
-
törölt tag
válasz
blakey #82438 üzenetére
Lényegtelen, mert szerintem csakis önigazolás amit csinálsz, biztos boldog vagy ettől.
Mást nem látok ebben.
Ha nem vagy tesztelő, akkor csak a saját egyéni ízlésednek nézegeted a tévéket, még akár félrevezető is lehet amiket írsz. Maradjunk annyiban, hogy mindkét tévé jó minőségű és még ráadásul hasonló, vagy ugyanolyan panelt tartalmaz. Csak ízlések döntenek, mint pap vagy paplan.
De mindegy is, mert engem nem kell győzködnöd, meg soha nem is győznél meg ezekről, akkor meg minek próbálkozol vele. -
törölt tag
válasz
féldekás #82432 üzenetére
Nem, mert ahhoz be kellene kalibrálni a tévéket, azután meg lehet, hogy nem lenne különbség, de azt is csak műszerekkel lehetne kimérni. Szóval ezek nélkül csak az egyéni ízlés dönthet, mint blakey esete is bizonyítja. Szerintem ő sem tesztelte, csak nézegette.
Két hasonló panel, az is lehet, hogy Samsung panel van mindkettőben, szóval nem tudom. Nem vagyok tévé teszter.
Tudod mit, vegyél két tévét.
-
törölt tag
válasz
féldekás #82424 üzenetére
Ez most vicc?
Kalibrált tévék voltak, mert szerinted ilyen random beállítgatott tévéket lehet hasonlítgatni? Hányan szavaztak egyébként, és a méret legalább ugyanakkora volt? Most ha itt valaki azt mondja, hogy ugyanilyen összehasonlításban a Samsung H6200 vagy H6400-at sokkal jobbnak látta? Akkor már 1:1-nél mi lesz a döntés?
Amúgy ne értsd félre, mert itt nekem /nekünk mindegy mit veszel, csak érdeklődök. -
törölt tag
válasz
SunMount3r #81804 üzenetére
Én ha most vennék, és 40"-ban, akkor innen simán bevállalnám ennyiért: [link], mert ki tudja hogy meddig lehet még kapni. Tetszik az ára és a garanciája is: Samsung tv-ket pedig a Samsung márkaszerviz javítja, de az első éve mindenképp gyári lesz.
nightshadow Az drága, annyiból már 48"-t inkább: [link]
-
törölt tag
válasz
jdeutsch #81767 üzenetére
Azt, hogy az olcsóságra mentek vele, az előző c és d sorozat távjai sokkal praktikusabbak.
Flashget Költségcsökkentés miatt csinálják. Kisebb, és egyszerűbb kivitelű, ezért anyagot is spóroltnak vele, saccra 1év/30 millka tévével számolva, ha csak 1$-al olcsóbb, akkor..., na ez már barátok közt se kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest