- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
Andrewstarr #1327 üzenetére
Engem is baromira zavart a keses, de a korrekt ugyfeltajekoztatast (3 email) szerintem igenis ertekeleni kell es arban sem rosszak. Mellesleg a hulye magyar vamhivatal sajnos a cegemmel is sokszor szivozik
-
Landor
tag
válasz
Andrewstarr #292 üzenetére
Azt mondják, hogy szerdán lesz TV kábelük..
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Andrewstarr #1125 üzenetére
okés, már visszaolvastam, sorry
-
Dante252
csendes tag
válasz
Andrewstarr #592 üzenetére
ActiveSync programban rákattansz a Tallózás gombra, utána "Windows Mobile Alapú Eszköz", majd My Documents. Ide kell bemásolni a Jar-t, majd telepítheted.
-
válasz
Andrewstarr #587 üzenetére
Biztosan nem így kell, mert az i900 Windows Mobile alapú.
Ez esetben más lesz a probléma, talán az indítani/telepíteni próbált fájl érvénytelen, hibás. -
Fcsabi
tag
válasz
Andrewstarr #482 üzenetére
Igen, a "Batti 2.4"-et feltelepítettem, aranyos progi, ajánlani tudom mindenkinek. A százalékokat is az ő jelzéseiből írtam.
A poén, hogy alapból a jelzései: 30%: alacsony, 10%: kritikus, 5% lemerült riasztás.
No az Omnia úgy múlik ki, hogy soha, semmilyen riasztást nem kapok (mint említettem a "hirtelen halál" előtt még 60%-ot mutat).
Azért érdekelne a dolog, mert ha mindenkinél így működik, van remény arra, hogy valami szoftverfrissítés megoldja a problémát. Ha nem, akkor vagy telefon, vagy akkumulátor problémám van.
-
Fcsabi
tag
válasz
Andrewstarr #481 üzenetére
Igen, a 2,5-3 órás folyamatos képernyőzés leüríti az akksit, ez szerintem nem is problem. Viszont a múlt héten olyan tesztet csináltam, hogy teljes flight módban volt a teló - míg el nem felejtem előtte teljesen feltöltöttem -, és a reggeli két ébresztésen kívül semmi másra nem is használtam. Naponta kb négyszer-ötször felébresztettem, megnéztem a töltöttséget, majd gyorsan alvóba is küldtem. Kb a negyedik napon reggel azt láttam, hogy a töltöttség 80%. Úgy adódott, hogy el kellett mennem, és csak este felé értem haza. Próbálom éleszteni a kicsikét, semmi. Csontra le volt merülve.
Nem gond ha naponta tölteni kell, a gond az, hogy a töltöttség jelzőre nem lehet hagyatkozni. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Andrewstarr #481 üzenetére
Javítok: 1440 mAh-s az aksi.
Ebben a tesztben kicsit
más az aksi idő, bár itt nem használtak wifit.
Idézem:
"50,3 órát bírt a készülék bekapcsolva, közben 83,2 perc beszélgetés, 30 perc GPS, 10 perc BT után merült le a készülék annyira, hogy kikapcsolt." -
marci3
tag
válasz
Andrewstarr #329 üzenetére
amcsi zagg.com is inygan szállít házhoz, én tegnap fizettem és ma már postázták.
nem tudom hány nap alatt fog megjönni, de az oldalon 6-10 napot irtak, ha jól emlékszem. -
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #294 üzenetére
Ejj ejj ez warez oldal - ettől függetlenül köszi, már landolt is a könyvjelzők között
-
AYEL
tag
válasz
Andrewstarr #292 üzenetére
Kösz,
a gugli nem talált értelmes hazai linket (nekem). Vagy rosszul kerestem?
Ez olcsóbb, mint gondoltam. Ennyit nekem megér (3600Ft) egy eredeti Samu töltő...
-
geddonhun
csendes tag
válasz
Andrewstarr #281 üzenetére
Pont ma volt cikk, hogy az MS a jövőben sem támogatja a giroszkópokat. Ezért a gyártók egyéni megoldásokat használnak. Regélnek egy HTC-s dll-ről, ami megy Omnián, de linket nem tudok. Azzal elvileg mennek Diamondra írt giro igényes szoftverek.
Vírusvédelemnek nem sok értelme van egyenlőre pda-ra. Arra viszont figyeljünk, hogy ekkora tárhelyet pendrive-ként használva azért egy nagy halom fertőzést lehet haza szállítani akár egy ofline gépre is.
Aki pedig a rom számozáson gondolkodott: valószínűleg logisztikai okai is vannak a dolognak. Esetleg készülnek további nyelvekre. Nem csak a területek, de a mobilszolgáltatók is kapnak két betűt. Attól nem kell félni, hogy nem tudsz arab romot telepíteni a későbbiekben. Max. nem a hivatalos rom frissítő program kell majd hozzá.
-
válasz
Andrewstarr #284 üzenetére
Lassan egy éve használok WM-rendszerű gépeket, elég sok program megfordul a PDA-imon, még egyszer nem futottam bele vírusba vagy egyéb kártevőbe.
Szerintem semmi értelme egy PDA-ra vírusírtót tenni. -
Skynet258
veterán
válasz
Andrewstarr #284 üzenetére
valahol láttam Kaspersky-t a telcsire, de nem szedtem le, túlzásokba azért nem esek
-
AS
félisten
válasz
Andrewstarr #281 üzenetére
Talán adhatnál linkeket.
-
maru
aktív tag
válasz
Andrewstarr #100 üzenetére
Nálam simán sikerül másol, s lejátszani is a Divx filmeket, lehet a PC-vel van valami.
Ajánlom geddonhun blogját az IGO-memkártya problémáról is szót ejt. -
csab2
veterán
válasz
Andrewstarr #70 üzenetére
Hát az gáz. Értem én (és egyet és értek vele), hogy kevesebb fát kell kivágni meg ilyenek, de hogy a CD-n sincs rajta?! Nem értem. És elnézést.
Kyru74
Te miért nem vettél inkább egy 1200-ás Nokiát. Már bocsánat.
-
Avicularia
veterán
válasz
Andrewstarr #70 üzenetére
Nem tudod átmásolni legálisan az igo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- OLCSÓ MONITOROK
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest