- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
csabi77ful #22476 üzenetére
http://www.skyphone.hu Én innen rendelek mindent
-
snowdog
veterán
válasz
csabi77ful #22476 üzenetére
eBay [link]
-
hmiron
tag
válasz
csabi77ful #21522 üzenetére
na örülök neki ! az a lényeg h sikerült
Torento: www.i900.eoldal.hu/cikkek/romfrissites.html itt pontról pontra megtudsz mindent, remélem menni fog
nem nehéz ám!!
-
hmiron
tag
válasz
csabi77ful #21520 üzenetére
most már 1300 ft-ból is megúszhatod, ha betudod otthon szerelni, a magyar menühöz meg annyit , hogy mivel sztem nem alapból magyar menüs Rom van rajta, ezért hard resettel tuti nem lesz jó, mivel szerintem csak a magyarítást törölhette le az illető, szóval megint magyarosítani kéne, de ez az én véleményem csak
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
csabi77ful #21260 üzenetére
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni, mégpedig abban, hogy van egy Samsung SGH i900-am és szeretnék felrakni rá egy Androidot, vagy egy WM 7-et, de nem nagyon tudom hogyan kell, vagy van-e rá stabil verzió, amin működik minden, pl. a hivások és hivásfogadások is.
Tudna ebben segiteni nekem valaki? -
vvik
csendes tag
válasz
csabi77ful #21258 üzenetére
Tehát az igo ban wav van.
A Garmin-ban nem tom..
Amit linket küldtél letölt..szétszed..összehasonlít , Garmin hang file-val.
És ha nem egyezik átkonvertálod 1 audio konvertáló programmal,mit letöltesz a google-rol. -
vvik
csendes tag
válasz
csabi77ful #21256 üzenetére
ebben ogg kiterjesztés van. át kell konvertálni
-
vvik
csendes tag
válasz
csabi77ful #21254 üzenetére
sima wav kiterjesztés
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
csabi77ful #21207 üzenetére
szia!
jócskán lehúztak, egy ezresbe kerül hozzá az "anyag". video alapján pedig ki is lehet cserélni.
-
logarithm
őstag
válasz
csabi77ful #21230 üzenetére
Abszolúte, hogy nem
-
XtremLor
őstag
válasz
csabi77ful #21226 üzenetére
beállítod a portot és az adatátviteli sebességet a telefon beállításokban, utána kell a navigációs programban is megadni. Nálam port Com 9 bitsebesség 4800 volt megadva.
A garminost nem próbáltam nekem az igo bevált. -
XtremLor
őstag
válasz
csabi77ful #21223 üzenetére
ha nem találsz a neten megoldást, szolj nyugodtan...
-
snowdog
veterán
válasz
csabi77ful #21223 üzenetére
Ha netán iGO-ban gondolkodsz, akkor nem lesz egyszerű, mert ehhez a felbontáshoz csak géppel együtt árultak, SD-n nem. Tehát a neten kell körülnézned, mert ha találsz, akkor csak illegális verziót tudsz rátenni.
-
logarithm
őstag
válasz
Írok neked egy privátot.
-
snowdog
veterán
válasz
Köszi az infót.
-
snowdog
veterán
válasz
csabi77ful #21205 üzenetére
Ha elkészült érdekelne szervízben mennyit kérnek egy érintőpanel cseréért (már ha azt kellett benne cserélni).
Azt azért hozzáteszem, hogy a házi cseréről megnéztem egy videót, és már a gép szétszedése sem tűnt egyszerű feladatnak. Bár biztosan nem megoldhatatlan, gondolom gyakorlat kérdése.
-
snowdog
veterán
válasz
csabi77ful #21201 üzenetére
És előtte teljesen jó, érzékeny volt az érintőpanel? Mert ha nem, akkor bizony haldoklik, és csere lesz belőle. A jó hír, hogy az eBay-en nagyon olcsón lehet kapni.
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
csabi77ful #21201 üzenetére
a ceruzával pontosan az x közepét nyomjad, kicsit erősebben....
-
logarithm
őstag
válasz
csabi77ful #21199 üzenetére
Szia,
Valószínű, hogy ez megoldja a problémát: sd kártyára tegyél be egy welcome.not file-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest