Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20619 üzenetére
Szia,
Igen jót néztél ki magadnak
-> .: "JJIA1 = a legjobb számomra minden tekintetben (3G, akkumulátor, jel, gps, stabilitás)"
Nekem is ez van fent, csak ha fel rakod lesz -> LJIIA1 (ez ne zavarjon meg)
Premium rom szerintem jó lesz, csak ha felraktad első indulásnál nem kell dátumot be pötyögni elég a továbbra menni, majd várni kell, megkérdezi hogy sim kártyáról beadja e az időt, meg felteszi magától a dolgokat ahol lehet választani egy két beállítást, azt az ablakot meg kell várni, lesz egy újra indulás, s már van is egy jó pofa romod.
-
borsodika
őstag
válasz
BRIKLY #20613 üzenetére
Phone részekről külföldi vélemény:
PUJA1= gps- very fast and strong. Phone - ok. no bugs... Wirelles - about 20% more strong
JJIA1 = the best one for me in all aspects (3G, battery, signal, gps, stability).
XBIC1 = very stable, good battery, but no 3G.
DXID1 = poor battery, slow gps compared to the others, no 3G.
ZHIE1 = very fast gps fix, stable, no 3G
PUIE1 = very fast gps fix, a little unstable and I had some bugs in band selection (GSM), I had to set the network manually because in automatic it didn't find, no 3G.Ezeket lelehet tölteni a modaco-ról ill ha google-ba rákeresel az adott phone részre akkor sok fájlmegosztós oldalt kidob.
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20603 üzenetére
Benne lehet a pakliban igen.
Alapból sem szerettem régen, ami gyárilag volt phone rész, már nem is tudom mi volt az
Amit nálam látsz a legjobb mindenben, kivétel a gps-jelet nehezebben tartja meg a telefon, de nem használom nagyon szóval nekem ez nem volt szempont.
Na meg persze, régebben leírták páran, meg én is melyik phone rész miben erős,s végül is ki kell tapasztalni mindenkinek a saját telefonján hogyan reagál. -
snowdog
veterán
válasz
BRIKLY #20530 üzenetére
Csak egy elvi vita volt. Tulajdonképpen mindkét elnevezés használható, erre próbáltam rávilágítani. Ha körülnézünk a neten, akkor azt látjuk, hogy így is nevezik, meg úgy is. Mármint a smartphone kontra telefonos PDA-t.
Azért olyan kategórikusan nem lehet kijelenteni, ahogy azt most te tetted. Ugyanis az a meghatározás is megállja a helyét, hogy az Omnia egy olyan PDA, amiben telefon is van. Tehát alapvetően egy PDA. Az sokkal furcsább meghatározás lenne, hogy olyan telefon, amiben van egy PDA.
-
snowdog
veterán
válasz
BRIKLY #20516 üzenetére
Ez egy nagyon dúrva megközelítése a ROM elnevezésnek.
Tulajdonképpen már a név sem igazán jó, mert eredetileg a ROM (Read Only Memory) csak olvasható memóriát jelent. A ma ROM-ként emlegetett tárolók már messze nem csak olvashatók. Különben nem is lehetne felülírni.
Egy okostelefon esetében a ROM-ban nem csak az oprendszer található (de az is), hanem minden, ami szoftver szempontjából a telefon működéséhez szükséges.
-
ThePlayer
tag
válasz
BRIKLY #20463 üzenetére
Igy van!Felraksz egy ROMot, egy SPBt majd ráhuzod ezt a témát.Kábé ennyi!
Én romovics ROMját használom egy sima SPBvel és arra van ráhúzva egy sense téma.Illetve nem is téma mert a widgetek kinézetéhez vannak hozzáadva plusz kinézetek amikből össze lehet hozni az adott kinézetet.Láttam én már Mac(nem iPhone) kinézetüt is!Csóré elforditotta és ott volt a Mac-es taskbar!...és jöhet a hátas...
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20459 üzenetére
Igen a többiek valószínű más emberek által készített romokról beszélnek, van olyan a fórumon egy pár pl: [link]. annyira nem ajánlom őket
Azt jelenti, hogy milyen a kinézete (felülete, (pl sbp mobileshell is felület mint az M2D(manilla2D)) az adott romnak, illetve milyen tartalmak kerültek, bele, a premiumban van minden, de ock oda felsorolta hogy mik lettek javítva s mik vannak benne, s a képek meg mutatják milyenek a romok.
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20455 üzenetére
Sajnos, nem valami csúcs, az tény.....két év után meguntam én is, és vettem egy digitális fényképezőgépet, mert mivel az fényképező, ez meg csak telefon
, ezzel megkíméltem magam, pedig sokat idegeskedtem miatta, hogy sose tudok képet csinálni.
Ocknak romjaival valamivel jobb lesz, a dolog, de nagy csoda nem lesz ebből. -
-
ThePlayer
tag
válasz
BRIKLY #20440 üzenetére
lehetséges hogy egyszerre túl sok minden van megnyitva és igy akadozik a ramkiosztás.Olyan mint a windóznál!Nem birja a proci.SKTools-al meg tudod nézni hogy mikor mit kell letiltani vagy elinditani de csak csinyán mert tégla lesz belőle.Illetve egy ram cleaner se árt ugyanis a winmo nem takarit maga után. teleszemeteli a telót.
-
ThePlayer
tag
válasz
BRIKLY #20430 üzenetére
szerencséd volt!
Azt kéretik nem elfelejteni hogy ( mint azt tudjuk a jówindóz össze-vissza komunikál minden eszközzel) minden más kapcsolatot, tüzfalat, vírusírtót, usb portot kihúzni, kikapcsolni, letiltani!!! Különben összeveszik a GP valamelyikkel és viheted az omniát egy lakópark épitkezésre!
-
ThePlayer
tag
válasz
BRIKLY #20399 üzenetére
szerk lejárt...
az enyém független. ez lényegtelen?
Azért kell előszőr egy szerviz romot rakni hogy ne keljen nézni a HH meg GH meg mittoménmilyen verzióju ROMokat.Azt teszel fel egy szerviz ROM után amit akarsz de csak a függetlennél ér ez! A szolgáltatósnál nézni kell.
-
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20383 üzenetére
magyar rom
annyira nem mélyültem el benne, illetve lehet sevenről is romot cserélni de úgy még nem csináltam.
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20373 üzenetére
Szia
Most valamiért nem mennek anzo magyar romjainak link-jei.
Szóval csak angolt tudok ajánlani több magyar nincsen.
Ezek közül Ock-nak romjait, bármelyiket, ízlés kérdése a többi.Hogy hogyan kell frissíteni? ->
(regebben irtam)"A lenyeg annyi ha a forum keresot hasznalod ock romjanak linkjeit megtalold ami tetszik kivalasztod, s letoltod. ha lent van. akkor win xp alol tudod futtatni, egy exe file lesz. de elotte kell a gepre (lehetoleg laptop legyen, aram szunet miatt) egy activesync nevu program google s ra keresel majd leszed s felrakod (hasznalni nem kell csak legyen a gepen ennyi). ha meg van omnia legyen feltoltve. radugod a gepre kikapcsolt allapotban..majd indit az exe rom filet. ott lesz egy start de elotte bekapcs a telo, ahogy felvillan start opcio csak katt ra es meg csinalja gyorsan., ha vizualisan latni akarod youtube on van vidi csak keress ra
aztan ha kesz ennyi nem nehez
"
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged