- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila04
tag
válasz Bikkrom #1187 üzenetére
Én október 14-én rendeltem tőlük meg a teljes fóliát Omniára, és ha minden jól megy, most pénteken (október 29-én) kapom meg.
Nem az ő hibájuk, az amcsik küldték ki hibásan a számlát, amit a vámon megfogtak, meg a VTSZ sem stimmelt, szóval jó öreg magyar szokás szerint szívatják a céget.
Én is csak jót hallottam a fóliáról, kíváncsian várom.Skype-al kapcsolatban senki semmit nem tud?
-
kyru74
aktív tag
válasz Bikkrom #1187 üzenetére
Szia!
Én rendeltem tőlük pontosan 10.1-én és tegnap kellet volna megérkezni ez idáig a harmadik dátum amit ígértek hogy megjön.Tisztelt Megrendelő,
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön által megrendelt terméket csak csütörtökön(2008.10.30) fogjuk tudni átvenni a közvámraktárból, így annak elsőbbségi küldeményként utánvéttel történő
továbbítása aznap fog megtörténni, a küldeményeket a Magyar Posta fogja kézbesíteni. Amennyiben a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, úgy a küldemény érkezéséről
a kézbesítő értesítést hagy. A jelentős késés - amelyért ezúton is elnézését kérem - oka, hogy a szállítmány nem tudtuk a megérkezést követően átvenni mivel ahhoz nem megfelelő
összegű számlát küldött az exportőr, aminek pótlása, még a megérkezést követően már több mint 1 hetes csúszást eredményezett, ezután a vámhivatal áruvizsgálatot rendelt el,
mivel az export okmányokon szereplő vámtarifaszám alapján nem találta megfelelőnek az áru besorolását. a vámkezelésre mindezek lezajlása után, múlt hét helyett csak holnap
kerül sor. A késésért mégegyer elnézését kérem, az átvétel után a lehető leggyorsabban kézbesíteni fogjuk az árut, amennyire lehet, annál is inkább mivel az elhúzódó(és nemkevébé költséges)
procedúra cégünk számára is jelentős anyagi és erkölcsi veszteséget jelent.2008-10-28
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest