Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Haverom sgs-ét akarom frissíteni, neki még kieses 2.2 van. Első lépés lenne a root, majd efs mentés, de már nem tudom hogy 2.2 alatt hogy megy a root Illetve ha megvan az efs akkor odinnal mehet fel egyből a 2.3.4 (aztán majd cmw-ből valami)?
-
Robertoq
őstag
válasz B.Ricsike #9228 üzenetére
1. Letöltöttem a samfirmware.com-tól a JVP, illetve Bezke romját
2. Csináltam reseteket
3. Download mod, odinnal felraktam a gyári JVP-t
4. Elindult formáztam a belső sd-d majd felmásoltam rá Bezke zipjét
5. Download mod, lecseréltem a kernelt Dark Core 2.7.3-ra, sikeresen
6. Akksi kivesz, elindítottam cwm. (Ez fura volt 3e volt, de alig volt pár menupont csak reboot, apply zip, meg a reset)
7. Reseteltem
8. Betallóztam romot, de a leírt hibaüzenet jött:
E: Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device)Aztán nem volt hálózat, imei elmászott, ezért visszaraktam a gyári JVP, imei ok lett, de hol tudtam telefonálni hol nem. Újraindítás után rendben van, azóta tudok telefonálni. Szóval itt állok most egy sima JVP.vel, root stb nélkül
Előtte F1 JVP volt, lagfix off volt.[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
válasz Robertoq #9223 üzenetére
Plusz: sikertelenség után simán elindítottam nincs hálózat, nézem nincs imei
Gyorsan visszaraktam a gyári csomagot, ekkor már volt térerő, de nem tudtam hívni, merthogy nincs hálózat. Bemegyek beállításokba, hálózat ismeretlen. Rányomtam erre a sorra és jó lett. De para volt :S -
Robertoq
őstag
válasz B.Ricsike #8718 üzenetére
Nem teljes a siker Felraktam samfirmware.com-ról a JVP-t, aztán felraktam a Dark_Core_2.7.3_JVP.tar kernelt, reset megvolt és kiválasztottam a romot (Tweaky,Bezke) és ezt írja:
E: Short write of /tmp/sideload/package.zip (No space left on device)Gyári jvp után formáztam a belső sd. Megoldás?
-
Robertoq
őstag
Fel akarom rakni Tweaky romját, de lenne 1 biztonsági kérdésem:
1. Copy rom to sdcard
2. Make sure you have gingerbread bootloaders (either using nitr8's bootloader odin packages or flashing a jv* with bootloaders)
3. Flash a kernel with cwm (supercurio's for example)
4. Install using cwm.
5. Reboot
6. EnjoyMost F1 JVP van fent Dark Core 2.7.3-al, viszont a 3. pontot nem értem miért szükséges? Ki lehet hagyni, tehát felmásolom, resetek és install?
-
Robertoq
őstag
Felraktam az JVP F1 modot, minden ok, csak a galériám FC-zik. Ötlet
-
Robertoq
őstag
válasz korpicschess #773 üzenetére
Reset után most 1637, a lényeg, hogy ok lett
-
Robertoq
őstag
CF-Root esetén mi az értelme az ext4-nek? Felraktam DebusRomo-ot, quadrant 1101 előtte, ext4 konvertálás után meg 1046.
-
Robertoq
őstag
Valami ötlet arra, hogy miért nem megy a 3G-m (Telenor): JVB, bekonfigurálva a leírtaknak megfelelően, meg is jelenik az ikon, meg a piros / zöld nyilak is villognak, de nem tud betölteni semmit.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest