- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
greenmelon94 #28145 üzenetére
igen csak ez tud magyarul
más: van egy érdekesnek ható kérdésem. hogy lehetne a teló hangját átvinni a szgépre?
konkrétan skypeot akarnám összekapcsolni az sgs-el. sztetek megoldható?
-
ZEN1TH
őstag
válasz
greenmelon94 #24297 üzenetére
PDA
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
greenmelon94 #24297 üzenetére
PDA!
most találtam egy ellenőrző kódot ami megy a miui-n is:
* # * # 6484 # * # *
elég sok mindent le lehet ellenőrizni vele........köztük a telefon névjegyét is, így sz@rok az fc-re
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
greenmelon94 #24278 üzenetére
hát az van.
azt hívják BLN-nek.
keress utána, illetve a marketen is fent van maga a program. -
KingaIringo
csendes tag
válasz
greenmelon94 #24198 üzenetére
Köszi
-
B.Ricsike
őstag
válasz
greenmelon94 #24096 üzenetére
Szerintem húzd újra egy teljesen szüz telóra! Csak találgatni tudunk mi, a pontos okát innen nehéz megmondni, szóval az újratelepítés a megoldás, teljesen nullázott telóról. Vagy valamilyen monitor progit felteszel, ami figyeli, hogy mi használja a rendszert, és törlöd a ludast! De lehet egyszerű akksi kalibrálási hiba... bár talán ez a legvalószínűtlenebb.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
greenmelon94 #24096 üzenetére
szerintem csinálj egy miui backup-ot, azt mentsd le a külső sd-re, majd onnan vissza tudod tölteni ha kell. (az egész backup mappát mentsd le!)
miután újraraktad másold a backupot a belső sd-n lévő MIUI/backup könyvtárba.
ha nem fontosak a jelnlegi állásaid, programjaid, akkor az a legtisztább, ha mindent tiszta alapra sd formázással csinálsz, és úgy hagyod.
a merülést, fagyást okozhatják a "piszkok", "szemetek", amelyek okozhatnak gondot. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
greenmelon94 #24080 üzenetére
itt más gond van...nekem most 65 %-on áll és egésznap nyomkodtam.
szóval teljesen hasonló a fogyasztása, mint egy másik custom rom, így valami nálad nem stimmel.
ha tudod, rakd újra az egészet!
előtte csinálj egy sd formázást! -
G@ß!
őstag
válasz
greenmelon94 #24082 üzenetére
Milyen programok vannak feltéve? Jó a térerőd? 3G-t használod?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
greenmelon94 #24082 üzenetére
Elhiszem, de az akkor sem normális, szóval valami app tutira beakad. Nekem anno mikor MIUI-m volt, 0-1%ot merült estétöl reggelig, pedig én soha nem használtam az airplane módot rajta.
Amugy nem is tudtam, hogy vagy a MIUI-nak is app killerje
.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
greenmelon94 #24080 üzenetére
Ott más gond lesz az tuti!! Az is lehet, hogy pont az app killer progid eszi az akksit! De hogy valami beragad az tuti!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
greenmelon94 #24059 üzenetére
igen lehet kernelt cserélni miui-n!
(#24062) JNSK!
az új miui-ban van rádió és nekem a miui kinézete jobban tetszik, de szerintem a cm7 picit gyorsabb. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
greenmelon94 #23584 üzenetére
igazabol nem sokkal jobb mint a sima.
egy ket dologgal tobb, de nem erdemi.
a kamerara (foto) probald ki a camera 360 nevu program fizetos valtozatat, es a HDR light-al keszits par kepet, csak nezel majd.....
bongeszonek az opera mobile-t es a minit ajanlom, iszonyatosan gyors, nem akad, nem szaggat best "buy" plane ugy, hogy mindketto ingyenes .....kutkut!
hogy allsz a kernel probaval? -
kutkut
addikt
válasz
greenmelon94 #23257 üzenetére
Hát, éjszakára egy képet nézve hagyd bekapcsolva max fényerőn...
Én normál használattal ~1 év után találtam beégést, azaz kiégést...
Mivel a gingerek óta általában fekete az értesítési sáv, így azok a pixelek ~90%-ban pihentek, míg alatta a többi, az csomót világított, pl böngészésnél... A fenti sávban kékebb a kijelző, mint máshol. De a maxfényerős módszerrel szerintem hamarabb elérhető a siker.
Csak nehogy ráfogják, hogy az eséstől lett ilyen vagy mittomén'...
-
kutkut
addikt
válasz
greenmelon94 #23218 üzenetére
Jól gondolod...
Talán ha találnál valami beégést/kiégést a kijelzőn, akkor azzal együtt cserélnék az üveget + keretet.
-
greenmelon94
tag
válasz
greenmelon94 #23215 üzenetére
Gondolom ha ezzel gariztatni akarom, hogy csináljanak vele valamit akkor kiröhögnek.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
greenmelon94 #22900 üzenetére
Semmilyet! Tedd fel, használd elöször! Nem érdemes szerintem kernelt cserélni sem MIUI-n sem CM7en, max ha voodoo color kell. Szóval próbáld ki valamelyiket, használd, és utána cserélgesd a kerneleket! Ezek a ROM-ok alapból nagyon gyorsak és az alap kernelek is nagyon sok mindent tartalmaznak, és azokkal általában nincs gond sosem. Egyedül a voodoo color miatt szokták kicserélni, általában a fentebb már sokszor Link-elt Neo-ra vagy Talon-ra.
-
daninet
veterán
válasz
greenmelon94 #22543 üzenetére
kettő JVR van de az egyik 3 fájlos csak. Nemtom melyik, azt szedd le
-
daninet
veterán
válasz
greenmelon94 #22527 üzenetére
pont kettővel felette írtam
samfirmware.com regisztrálsz és leszeded. A zip-ben lesz minden odin is. Azt használd.És ahogy igértem itt a sample videó CM7 alatt 720p-ből.. sajnos töri a képet 20-30mp-enként, nem az igazi
[link] -
daninet
veterán
válasz
greenmelon94 #22525 üzenetére
Stock 3 fájlos JVR-t rakd fel download módból odinnal reparttal!
-
logarithm
őstag
válasz
greenmelon94 #22513 üzenetére
Próbáld ki, ha nem tetszik, akkor semaphore, ha az sem talon dev kernelekkel próbálkozz.
Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest