- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
UP!
Most veszek egy ilyen telót. Már van rá 2.3.7 is.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
tom956ster #12 üzenetére
Nem vártam ki...
Elcseréltem egy X10 mini Pro-ra, ami képernyő / videózás tekintetében "érdekes váltás", de Android / billentyűzet / használhatóság függvényében tökéletes.(Még úgy is, hogy gyárilag 2.1-es Android a max. - konkrétan 2.2 alatt "tuning nélkül" nem tudsz a memóriakártyára telepíteni!
)
-
tom956ster
aktív tag
Van valami infó, hogy hol tart az Android fejlesztése?
Ugyan rég megváltam a masinától, de lehet beneveznék még egyszer, mert nagyon ütős a cucc, főleg egy Androiddal! -
SimonJanos
aktív tag
GPS: nálam jelenleg a P1i-m és a hozzá tartozó GPS vevő(k) adják a rendszert!
Ennek összege már lehet (használtan) 15.000 Ft és akkor van két okostelód, több lehetőséggel mint egy PNA...Amúgy a témába kapcsolódóan egy vicces dolog van a H1-nél: a képekre simán "rányomja" az aktuális koordinátákat...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
tom956ster #9 üzenetére
Bocs, de én éppen "áttértem" a P1i-mre újra - vagyis az lett a fő okostelóm.
De most elég érdekes dolgokat produkál, így (amíg nem hozom rendbe), vissza a H1-hez!
Gondolom azóta már tudsz mindent, de:
- szupert a HW!
- fürge (LiMo)
- WLAN (WiFi) teljesen rendben van, nekem simán csatlakozott "kevert" bgn hálózathoz is
- kijelző gyönyörű! AMOLED valóban és nagyon-nagyon szép képet ad!!!
- a videók minősége nagyon jó, jobb mint pl. a későbbi SE Vivaz Pro-n: tapasztalatból tudom!A készülék erősen megelőzte a korát!
Sajnos a Vodafone sikerrel elszabta a support-ot, főleg hazáznkban.Ha van kérdés, írj email-ben (is)!
-
tom956ster
aktív tag
válasz
SimonJanos #8 üzenetére
Én úgy tűnik lecsaptam egy ilyen masinára újban. Most vagy rácseszek, vagy nem...
Nem az android miatt ütöttem le, hanem mert zsírkréta új és olcsó a tudásához képest.
Mondjuk a gpst valahogy még meg kell oldanom, de arra van egy 15000ftos ötletem: PNA
Még így is a bűvös 50000ft alatt maradtam és ha minden igaz számlás, garis telóm leszen. Milyenek a hardveres tapasztalatok? A limoval mennyire fürge a gépezet?
Netezni wifin rendben lehet? Kijelző mennyire jön be? Tényleg AMOLED?
720p videó minősége? Szaggat mintha rétestészta lenne?
Sok a kérdés még, de a telefon elméletileg meglesz, majd befoltozom a hiányosságokat a tudásomat illetően...
Várom a válaszolat! -
gbart123
csendes tag
válasz
SimonJanos #6 üzenetére
Nékem van ilyen telefonom, pont tegnap dobtam rá ezt az Android-ot. De azért még ég és föld különbség egy "igazi" androidos telefon és Ő közötte. Pedig már én is nagyon várom, hogy elkészüljenek vele. Igaz a mostani még nem teljes és SDCard-ról tölti be minden esetben a OS-t (azért is lassúcska). De hát ajándék lónak ne nézzük a fogát.
-
SimonJanos
aktív tag
"[RELEASED] - H1droid V0.3
Wed Dec 29, 2010 7:52 am"Na, hátha összejön!
-
tom956ster
aktív tag
Anno kb 1 hónapja én is szemeztem ezzel a telefonnal, a hardwer meggyőzően erősnek tűnik, de a LiMo miatt nem mertem belevágni, pedig az ebayen már 35-40 körül van függetlenül.
Ha lenne rá főzött (fullos) android 2.1, vagy 2.2 akkor nem lett volna kérdéses a beszerzése, de így
Ha valóban elkészül egyszer egy normális android portolás a masinára, nem kérdéses a létjogosultsága, erős hardwer és király opprendszer, mi kell még? -
SimonJanos
aktív tag
Ezt itt pl. kifejezetten "mókás":
"Android for I8320
What is working now:
hardware keys
LCD
sound
battery driver
2D & 3D acceleration
SDcardCurrently there are still work on:
dpram & multipdp
vibrator
accelerometerNot working:
phone
wifi
camera
RTC
can't remember" -
SimonJanos
aktív tag
Persze YouTube-on hemzsegnek a videók, de nekem ez konkrétan nem elég... vagy a játékokat mutatják be, vagy kínaiul vannak (szó szerint . ) vagy kihagynak lényeges dolgokat...
-
Land
veterán
Lassan kijön erre a telefonra a 2.2-es android. Jó lenne ha mi, magyar i8320 tulajdonosok segítenénk egymásnak infót gyűjteni, segíteni a felrakásban.
Ezen a fórumon követem a folyamatot: LiMo Communitiy
Az első kérésem az lenne, hogy a legfelső topic ([RELEASED] - Android for H1 v0.1) és az újabb, 19-én létrejött topic(H1droid- mephisto munkája), az 1 csapathoz tartozik? Vagy ezek 2 különálló csapat verziói?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Windows 11
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konteó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest