- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schumacher!
tag
válasz
Maxximus #1744 üzenetére
KÖSZÖNÖM a választ! (mert itt másnak nem jutott eszébe..
)
Azt a 2 progit próbáltam már de nem szeretem mert teljesen átalakítja az egészet.. Én főképpen a bejövő hívásoknál a nagy méretű képek miatt raktam fel de minden esetben pixeles volt a kép, ezért levettem..
Erre nem tudsz vmi megoldást ha már megcsinálom az egyik progival hogy a bejövő hívásnál nagy a kép, hogy ne legyen pixeles a kép?? -
Schumacher!
tag
Újra kérdezném Tőletek..
Sziasztok Userek!
Valaki tud abban segíteni hogy a bejövő hívásnál megjelenő üzeneteket hol találom és hogy tudom átírni magyarra ??? (amennyiben nem akarom fogadni és legördíthető különböző előre megírt sms és küldhető ha nem fogadom a hívást..)
Előre is Köszönöm!
-
Schumacher!
tag
Sziasztok Userek!
Valaki tud abban segíteni hogy a bejövő hívásnál megjelenő üzeneteket hol találom és hogy tudom átírni magyarra ??? (amennyiben nem akarom fogadni és legördíthető különböző előre megírt sms és küldhető ha nem fogadom a hívást..)
Előre is Köszönöm!
-
Schumacher!
tag
pont akartam tőled kérdezni hogy még mindig nem jött meg neked.. de ahogy látom okés
, akkor én is megrendelem a dolgokat
Nekem is bejön a gyári tok, mert lehet hogy szűk, de ha bele rakom akkor az nem sokkal vastagabb mint a telo és így zsebre is lehet tenni, viszont egy nagyobb toknál azt pont elfelejthetem...
Nekem is a fólia kell, meg az a hátlapra rakható műanyag védő is bejön szerintem azt is rendelek egyet amit a MAxximus rendelt csak fehérbencsak azon gondolkoztam hogy a gsmLine-tól rendeltem a telót és nekem van egy narancssárga pötty a kameránál ami elég kiugrik és félek hogy nem megy rá ezért...
-
Schumacher!
tag
-
Schumacher!
tag
válasz
Maxximus #1674 üzenetére
Köszi! Bocs ha sokat kérdeztem, csak én is megakarom rendelni a dolgokat...
Főleg ha 1.5hét a kihozatal!A fóliánál gondoltam a méret jó lesz, de a kockánál, és felül is kivágták a 2.kameránál és a fényérzékelőnél?
Másik, az anyaga milyen annak a piros védő izének amit a hátlapra teszel amit te is megvettél?
Köszi előre is a válaszokat
-
Schumacher!
tag
a fóliára visszatérve rendesen az Omnia II-re van méretezve és vágva a fólia mind ami rajta volt a dobozba?????
-
Schumacher!
tag
válasz
Schumacher! #1668 üzenetére
Más...
Én kipróbáltam az SPB Mobile Shell 3,5 de nekem nagyon nem jött be, 1000szer inkább a widget, nem rossz a story, gyorsabb, de látványosabb a Samu sajátja, és valljuk be ezt a telot a látványért vesszük
én legalább is azért nem pedig azért hogy 1 másodperc helyett fél másodperc alatt töltsön be egy ikont/widget-et...
-
Schumacher!
tag
válasz
Dyingsoul #1599 üzenetére
Igo 8-ast használok az tökéletes erre már csak ha nagyon aprólékos vagy akkor csak az újabb térkép bővítményeket vagy hozzáadásokat kell megszerezni..
Ebben minden van gyalogos/ BKV-súgy nem véletlenül mondjuk itt páran hogy ez az ajánlott, jaaa és természetesen full képernyőben gyönyörűen nézhető követhető MÉG gyalogosan is a napsütésben
(próbáltam)
-
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1571 üzenetére
Privát
-
Schumacher!
tag
válasz
Dyingsoul #1565 üzenetére
miért neked nem kicsibe jelenik meg, mit használsz hogy nagyba jelenjen meg??
Mert nekem eddig egyik se vált be az s2u2 azt hiszem így hívják.. mind ugrált az eredeti kép kijelző (ami kicsi) és a nagy s2u2 között( a nagy meg pixeles úgy hogy értem mit szeretnél megcsinálni) de a programok eddig nem váltak be nekem, mert próbáltam már másikat is!
mert hülyeség hogy ekkora gyönyörű képernyő és kicsi képben ugrik elő a hívó -
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1559 üzenetére
Phonebook-(bal alsó sarok) New- és ott van hogy Sim vagy outlook
És outlook a telóra menti!
Ez tuti! -
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1549 üzenetére
én is próbáltam most amit mondtál és nekem sem menti bele a meglévőt, pedig berakja worktel-nek és ranyomok hogy done, és megnézem és nincs ott..
mégsem, meg van a megoldás, változtass még vmit a már meglévő contoact-on, mondjuk rakd be personalba vagy business-be és úgy mentsd le a Done-nal!
Úgy már elmentette nekem!Még egyszer kösz a segítséget!
Jó éjszakát Omniások!
-
Schumacher!
tag
válasz
Lancelot24 #1550 üzenetére
ISTEN VAGY
KÖSZÖNÖM!!!!
Nagyon pánikba estem, nem emlékeztem már a hard resetre..MINDENKINEK JÓ TANÁCS NE TEGYE FEL AZ age of empires játékot, ugyanis az csinálta ezt velem!!!!!
A géppel készült képek nem szálltak el szerencsére!!!
-
Schumacher!
tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem!!!!!!!!
Felraktam vmi progit a gépre csak nem ment teljes képernyőben és nyomtam egy resetet a hátlapon és azóta nem tudok belépni amikor a windowst tolti (windows zold kep) ott megakad és nem megy tovább!!!
Mit tudok tenni???Segítsetek, KÖSZÖNÖM!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest