Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz Remus389 #49716 üzenetére
már van FuguMod3.6 az egyben át konvertálja neked ext4 be v jfs be amilyen igényednek meg felelő és van benne voodoo sound V8 is ami a voodoo controlal tudod állítani ezt a marketből elérheted !! de én most szedtem le ingyenes a voodo control plus-t akinek kell feltölthetem data.hu ra akit érdekel
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
B.Ricsike
őstag
-
vakondvok
tag
-
-
ferrari1
őstag
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Remus389 #47994 üzenetére
JVB vs. JVK Elvileg mind2 megoldás jó, A JVB már nem gyorsabb, de elvileg ez a leghivatalosabb rom ami kijött
Az oroszlán úrrra csak annyit, hogy ilyenkor hiányzik az a fránya LIKE gomb
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
-
tariattila
veterán
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Remus389 #47980 üzenetére
Úgy néz ki találtunk megoldást de még Oppen nem nyilatkozott! Nekem meg túl ritkán csinálja... és tegnap lusta voltam rootolni...
Oppenheimer: nem ferdítek, csak azé' vicc... és nem is állok a cikk mellett se ellene csak érdekességnek írtam be De majdnem minden gyártót lehetne perelni valamiét...
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Kevin's
senior tag
válasz Remus389 #47423 üzenetére
nekem is rohamosan merült kis wi-fi meg játék és máris 70 % volt az aksim JVB alatt
fel raktam a doc 9.9.5 1 óra wifi és játék meg zene és 15 % merült az aksi szal amíg erre nincs megoldás addig nem teszem fel GB -t♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Remus389 #46539 üzenetére
Lagfix nem feltétlenül szükséges... ha így akad a gép - ami nem jellemző - , akkor visszatérhetünk rá
Nekem a kedvencem a Launcher Pro, de most jelent meg a Regina 3D Launcher, amit valószínű ki is próbálok.. elég jópofának tűnikGangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Remus389 #46536 üzenetére
Szia, elvileg mindet jól csinálsz
(#46537) zolmesz Nekem pl egyáltalán nem tetszik a design... nagyon elcsépelt De ez az én véleményem... Ennek ellenére tegnap este felhegesztettem... beleraktam a XEH CSC-t. Most teszt... Még lehet keresek valami témát hozzá és akkor pöpecesedik a dolog
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest