Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ne ezek közül a negatív dolgok közül egyik sem jellemző a telefonra, leszámítva, hogy kicsit recseg(het) bizonyos helyeken, mondjuk nem vészes.
Gondolom azért recsegett, mert ezren összenyomorgatták, szorongatták, azért szaggatott, mert minden szart átállítottak rajta
A kijelző szedi az ujjlenyomatot, és szerintem nem is olyan egyszerű megtakarítani.
-
-
Robertoq
őstag
Nem akarok senkit se védeni, de mi az hogy hazudják? Eleve ez az egyetlen ajánlat gyári garanciával és a gsm boltok előtt jár árképzésben is! És nem hiszem, hogy hazudnának, mert szemben a vevő csalogató gsm boltos nyitó áras hazugságokkal itt van:
Garanciát vállalunk arra, hogy a kiválasztott terméket minden esetben a megrendelés pillanatában érvényes fogyasztói áron biztosítjuk.
Sőt, ha olcsóbb lenne az átvétel időpontjában akkor annyiért adnák.
Egyébként lesz 130, idővel persze... -
sparks
senior tag
Azért az vicc kategória, hogy egy 160K-s telefonra csak 1 év garit képesek adni...
Engem ez tart vissza legjobban. Elvárnám, hogy minimum 2 évet kapjak hozzá, de persze ez csak az én bajom, hogy az egyik legfontosabb rész a vásárlásaimnál a gari idő... Lehet le kéne szoknom erről
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest