Hirdetés

Aktív témák

  • Szabesz

    őstag

    válasz arnoka #8866 üzenetére

    Nekem is hasonlóképp viselkedett, hogy ami nem volt a memóriába betöltve az valami irtózatosan lassan nyílt meg (tipikusan: beállítások, galéria), de utána már gyors. Végül úgy döntöttem frissítek, de KIES a világ szerelméért sem volt hajlandó felismerni (mindent próbáltam amit javasoltak "bugfix" néven), így odainnal frissítettem JM7-re. Ez villámgyors (lett linkelve itt egy JM7-es pakk, minden benne van), de ennek is vannak betegségei:
    -Live Wallpapernél néha gondol egyet, és csak egy kis téglalapban jelenít meg, a többi fekete (fekete részen is működik, mert ott érintve is látható hatása van az animációnak a kis téglalapban)
    -Kétszer sikerült előidézni, hogy a füles gombját nem volt hajlandó érzékelni, újraindítás segített.
    Ami meglepetés volt, hogy van benne Flash 9. Ez youtube videókat viszi, ill kisebb flasheket. Amihez nem elég, annak csak megjelenik a helye, közepén egy Flash9-es logóval.

    Egyébként más kivetnivaló nem volt.

    Garancia jó kérdés. Valahol azt mondják, hogy "nyílt rendszer, szabad frissíteni", valahol meg hogy "kezedet vágom le ha eszedbejut". Nyílván ha frissítesz, rootolsz, és elkezded cibálni a procit, majd az megfő, akkor nem fix, hogy örömmel fogadnak a szervízben :)

    ¯\_(ツ)_/¯

Aktív témák