Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Próbálta-e már valaki a tegnap FRG által linkelt WP7-es témát ráhúzni a telefonjára? Tegnap este próbálkoztam volna vele, de a Multi Live Wallpapers app-ot nem találtam sehol, a leírás szerint a Marketen ingyenesnek kellene lennie. Kerestem ott, Appbrainen és neten is, de nem találtam sehol, ötlet aki foglalkozott vele?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
r.zozoka
aktív tag
valaki tudna segíteni az android sdk-ban?
az lenne a bajom hogy feltettem a java cuccot hozzá arra feltettem az sdk-t elvieg minden jó de gyakorlatilag mikor a telót rádugom a gépre ( usb hibakeresés mod+mem.kari csatolva)
elindítom a total commandert, megnyitom a parancssort a cmd paranccsal.
nah eddig volt jó! beütöm a kívánt parancsot( adb reboot download) és erre kiadja azt a hiba üzit hogy:a megadott nevet <adb> a rendszer nem ismeri fel
belső vagy külső parancsként , futtatható programként vagy kötegfájlként.most mit csináljak vele? erre ötlet?
-
kano
nagyúr
válasz mars622 #28289 üzenetére
Én 3 közül nem találtam egyet sem. Viszont a 3 közül egyen működött csak a recovery mode alapból és ez mintha lassabb lett volna mint a másik kettő. Ezt csak én képzeltem vagy lehet valami összefüggés?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bossvico
senior tag
válasz migabi24 #28292 üzenetére
a woodoo mappa maradt, abban van az általad említett fájl.
a belső sd gyökeréből kiírtottam az összes woodoo lagfix konvert mittoménmi kiterjesztésű fájlt, azt restart, és nem reklamál. lett kis szabad hely.R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
bossvico
senior tag
válasz tariattila #28229 üzenetére
köszi, nekem csak sopronira futotta
migabi24: kernelt nem cseréltem, lagfix már régóta kikapcsolva, csak van itt egy csomó létrhozott, konvertált woodoo file, amit ha nem használok ugye, hát gondoltam kitörlök. ennyi volt a terv.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
mars622
tag
Tilos a függetlenítés helyett inkább azt kellett volna kiírni, hogy TILOS A GPS!
Egyszerűen hihetetlen, hogy emberek nem fogják fel azt, hogy NEM minden SGS-ben rossz a GPS. Akinek egyszer volt a kezébe egy olyan amin nem volt tökéletes, folyamatosan ordít azokkal, akiknek jó (pl velem, és még jópár emberrel itt a forumban).
Akár hiszitek, akár nem, igenis van, akinek jól működik. Persze nem azt mondom, hogy olyan gyorsan talál jelet mint egy PNA, dehát nem is ez a fő funkciója!! Aki naponta fuvarozik, és naponta használja, igenis invesztáljon egy rendes GPS-be, ami tényleg minden helyzetben tökéletes.És tényleg, fogadjátok már el azt, hogy van amelyik Galaxyban jó a GPS, és van amiben gyengébb. (Mondom ezt ugy, hogy már nem egy volt a kezemben, láttam mindkét oldalt.)
-
tariattila
veterán
a sör megvolt...
melyik emberkedik? brrrrraz sgs jó, nem véletlenül vettem másodszorra is...
az, hogy árban kijön mellé egy gps célmotyó is a konkurenciához képest az nagy duma! nem mellesleg igaz is!mint pda ezt választom de navigálni akkor is a Bléddel mennék...
aláírom annak egyéb durva bajai vannak
asszonynak jójaz -
rankesz
veterán
Szivornya van. Meghalt a mobil HDD-m, rajta a stock efs mappámmal és gyáricwm mentéssel. Remélem nem lesz rá szükség. A pótolhatatlan zenéim nem is említem...
-
dancsuri
veterán
-
Bilux
veterán
Jah az IGO 8.3 az viszont kaki volt a telefonon.
Arra hogy ne tévedjek el és odataláljak az országban ahova szeretnék megfelelő. Pedig én a navigálást telefonnal nokia 5800-on kezdtem. Azzal voltak érdekes pillanatok[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Dirket hazanavigáltattam magam Győrben AURA-val a melóhelyről. 4m-es pontosság volt végig pedig aluljáróban, háztömbök között mentem. Akkor én is szerencsés vagyok
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kutkut
addikt
válasz migabi24 #28275 üzenetére
Én amúgy egyáltalán nem használom a GPS-t, de nem bánnám, ha jó lenne. Márcsak azért is, hogy annak jó legyen aki szeretné használni.
De a többi jó telefon van annyival drágább, hogy az SGS mellé elférjen egy navi...
És akkor árban ugyanott vagy, egy céleszköz meg akármelyik telefonnál jobb.[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Jadro
veterán
válasz tariattila #28272 üzenetére
Nem elég jó a GPS, lépjünk túl rajta! Akinek a pontos GPS fontos, nem ez a céleszköze, vegyen mást!
No most hogy eltereltük a nők figyelmét, beszéljünk a
hüvelygom.... izé a sörről.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
kutkut
addikt
Szerintem akinek ennyire fontos a GPS, az tényleg vegyen egy navit. Nincs tökéletes telefon, de szerintem ez a legjobb. Engem személy szerint nem érdekel, hogy pl. egy ZTE Blade-nek mennyivel jobb a GPS-e... Szerintem ezzel a telóval megkaptuk a legerősebb 1 magos telefont a legjobb kijelzővel. Aki azt mondja, hogy a Desire jobb mint az SGS, az hazudik. Az SGS-nek a GPS-e pontatlan, a Desire-nek meg az érintőpanele. Melyik a zavaróbb? Az SGS mellé tudsz venni egy navit, de a Desire-el meg mit kezdesz? A Desire HD már túl nagy, és nem is olyan szép a kijelzője. A motorolák nekem nem jönnek be, talán a Droid X (bár nem szép), de azt is csak videón láttam és az is túl nagy. Az ez előtti motorolák pl. a Milestone, az 5 perc alatt fel tudott húzni, amikor jobbra húztam az ujjam a homescreenen, de az balra mozgott (ezt többször is eljátszotta). A szifont meg hagyjuk...(A Nokia-t meg végképp.) A többi telefon meg tényleg nincs egy kategóriában ezekkel (SGS, Desire HD, "Droid X", iPhone 4), arról nem is beszélve, hogy az SGS messze a legolcsóbb ezek közül.
Bocsi, de ez kikívánkozott belőlem - tárgyfelvétel...
Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
ha semmi gond a gps-el akkor az xda-n miért szedik szét és görbítgetik az érintkezőt? miért forrasztgatják? miért van annyi cikk róla? miért módosította a nexus 2 ben a samsung CSAK a gps modult? és miért tervez NÉHA nekem össze vissza?
és a harmad annyiba kerülő ZTE miért tökéletes?
user error?még mindig nem áll össze a kép?
vicc -
migabi24
nagyúr
válasz Kakumix #28268 üzenetére
Ezt nem értem én se, hogy az egyik nap halál pontos, másnap szar, hónapok óta tesztelem, ugyanazokon az útvonalakon, egész nap megy a gps és furikázok, szóval láttam már pár érdekes dolgot, az összes létező FW/modem kombinációt kipróbáltam már, de már látom, hogy a csere az egyetlen megoldás
-
Zolesz007
őstag
válasz Kakumix #28268 üzenetére
Jó én igazából nem vitatom, hogy sokaknál rossz és háztömböket ugrál. Elhiszem. Csak megemlítem, hogy én személy szerint, az én SGS-emmel, még egyszer sem tapasztaltam.(jó nem is GPS-ezek minden nap 2 órát, csak ha ismeretlen, vagy ritkán látogatott terepre tévedek, esetleg pályán KM órának )
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Kakumix
senior tag
válasz Zolesz007 #28264 üzenetére
Igen, ezen meg is lepődtem
Nem rossz a mai sem, a tegnapihoz képest a legnagyobb eltérés kb. 30m lehet, amire lehet azt mondani, hogy belefér. De úgy látom a tegnapi azért kicsit jobb volt. Szerintem ez a használható kategóriába esik és nyugodtan rám lehet szólni, ha továbbra is fikázom a GPS-ét megszokásból , de mielőtt bocsánatkérő levelet fogalmazok a Samsungnak, további mérések is kellenek, mert régebben nagyon nem ilyen volt a felvett útvonal.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #28261 üzenetére
ehhez ennyire nem értek, én csak a tapasztalataimat írtam le.
egy biztos, a navigon nálam jól működik, és bárki bármit kérdez az SGS GPS-éről, nem tudok rosszat mondani arról.
ráadásul magamat meg meg sem kívánom győzni erről" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Dare2Live #28256 üzenetére
tévedsz, nem megy a bizonygatás (legalábbis részemről nem) ...csak leírtam, hogy mi az amit a többieknek (fórumtársaknak) érdemes kipróbálni, mert azzal a lehető legjobb képességét tudjuk kihozni a készülékből.
hol tegyem, ha nem itt?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kakumix
senior tag
válasz Dare2Live #28256 üzenetére
HUTCHDB: ezek a szoftverek tartalmazhatnak mindenféle algoritmust a bejövő adatok "javítására", ezért tapasztalhatod azt, hogy a navigonnal jó a GPS - egyébként nem csak ahol nézted ott a navigon algoritmusa jobban működött, mint a többié. Máshol, más szituációban lehet a másiké a jobb, de a GPS ettől nem lesz jobb. Lásd a mai track-em, ahol a Tracker Booster nevű program be volt kapcsolva, hogy a sűrűbb adatvételezés miatt majd jobb lesz a rögzített útvonal. Ezzel szemben sokkal rosszabb, mint a tegnapi. És lehet, hogy a TB nélkül még ennél is rosszabb lett volna, ezt viszont már nem tudjuk meg.
ui.: A program amivel az útvonalat rögzítem nem piszkálja a GPS adatait csak lementi, mert nem navigációs program, hogy megpróbálja az útra illeszteni a pozíciódat.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Leonardo91
senior tag
válasz ForRedGlory #28252 üzenetére
Húzzam újra az egész romot vagy csak egy hard reset?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Zolesz007
őstag
Már megint GPS-eztek? Én múlt vasárnap jártam Pesten és ott sem tévedtem el vele. Akinek ennyire számít, hogy cm-re tudja hol van az vegyen valami célhardvert.
Mellesleg nézzetek körül más fórumokban... mindenhol vannak olyanok mint ti: elégedetlenek. Tökéletes telefon nincs. Hiába is keresitek. Az alternatívák közül szerintem ez a legjobb. Kezelhető, használható, gyors, tudja amit tud,(najó sokaknál néha pontatlan a GPS) ezen kívül, még mi a fenét akartok?Fold 5
-
Dare2Live
félisten
válasz HUTCHDB #28253 üzenetére
Na erről beszéltem, nagyba ment a bizonygatás, hogy jó az....
HD2 és S100al is hasonlítottam, úgy, hogy egymás melett voltak. Az SGS GPSe egy rakás fostalicska volt a fenti két modelléhez képest.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Dare2Live #28251 üzenetére
az előzőből kimaradt, hogy saját tapasztalatom szerint még az sem mindegy, hogy melyik szoftvert használod.
én kipróbáltam hármat is (sygic, igo, navigon), és azokban is van különbség, és nem is kicsi!
legjobban a navigon fut az én készülékemen, anélkül, hogy romhoz, vagy fixhez nyúltam volna." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dare2Live
félisten
válasz Kakumix #28250 üzenetére
Engem nem zavar, hogy lezárja, ha jól müködik. SGSen se álltam volna neki FWket telepíteni, nincs nekem erre időm, egyszerűen csak muszáj volt. Gondolj a LAGra ami teljesen agyonverte a telót (volt, hogy nem tudtam felvenni annyira!) vagy épp a GPSre.
Elő tuti nem rendelem elötte megolvasom, mit írnak róla. Hinnem kellett volna anno SGSnél anandtechnek. Leírták, hogy szar mégis megvettem. hüje.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Dare2Live #28248 üzenetére
én meg azt mondom, hogy nem olyan rossz ebben a GPS.
sőt, nekem elegendő.
HTC-m volt az SGS előtt, hát abban sem volt egy gyűszűnyivel sem jobb!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
válasz Leonardo91 #28247 üzenetére
Bug, újratelepítés megoldja.
-
Dare2Live
félisten
válasz tariattila #28249 üzenetére
jogos de sokan mondták, hogy hüje vagy..... és ráadásul nagy hévvel.
+a Spicat mindenképp cserélni akartam, míg a GPSt csak heti 1-2szer használom, nem BPn és ha hülye elnavigálom magamat. (Az aksi meg már nem zavar vettem autós töltőt, hátlap minősége se érdekel, raktam rá tokot.....)
-
Kakumix
senior tag
válasz Dare2Live #28248 üzenetére
Azért még ne rendeld elő, mert ha jól emlékszem a Motorola volt az első aki lezárta az androidos telefonjait a nem hivatalos ROM-ok ellen. A Samsung-nál a Tab lehet ilyen egyelőre. A Droid/Milestone-ot - ami megmentette a csődtől - ezek után pedig nem is frissíti.
update: állítólag január közepén lesz arra is Froyo és a lezárást feltörték még júniusban, bár a Droid X-en már más védelem van, amit csak félig-meddig törtek meg (pl. kernelt nem lehet cserélni, így talán driver-eket sem). De egyébként tényleg "cuki".
tariattila: én is olvastam, hogy nem jó és hiába bizonygatta 3-4 ember, hogy nem jó sokkal többen voltak akik jónak mondták. Ebben az esetben hajlamos az ember user/hw error-nak minősíteni azokat az eseteket ahol nem jó. Illetve július-augusztusban mikor olvasgattam még a froyo-val hatalmas javulást ígért a samsung
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Dare2Live
félisten
válasz migabi24 #28232 üzenetére
Én a Spicat hajítottam ki mert "szar" és vetem helyette SGSt. (Az se segített, hogy beleolvastam a forumba, mert mindenki bizonygatta, hogy az SGS GPSe jó és csak a hülyék nem értenek hozzá új FW kell.)
Szóval megvettem Spica után az SGSt. Itt meg a GPS szar. Hiába próbáltam ki csillió FWt. Finoman szólva teli a tököm Samsungal.Ezt néztem ki következő mobilnak [link] Szimpi, hogy bazi erős a hardware (tegra2+1gb ram) és hogy kiegészítővel netbooknak is használható is jó. és végre normális méretű aksit raktak bele 1930mAh.
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Nem tudjátok ,hogy doc 7.8 alatt mért nem jelez a telefon ha kapok egy sms-t? se rezgés se semmi.. a kijelző sem villan fel
Ha hangosra van állítva a telefon akkor sem jelez semmit ha sms-t kapok
Hívásnál minden oké| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Kakumix
senior tag
Az aláírásomban szereplő linkre igyekszem feltölteni naponta újabb track-eket, különböző beállításokkal, remélem jutok vele valamire
leroyclub (#28233): Igen, a My Tracks-szel is lehet, de én az OruxMaps-szel csináltam, ehhez lehet csinálni offline térképet, akár turistatérképet is.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
HUTCHDB
nagyúr
köszönöm a segítségedet!
mindent úgy csináltam, ahogy leírtad. sikeresen újra tettem a rendszert, és működik a képernyő elforgatás.
tehát HÁLA ISTENNEK nem hardveres volt a hiba!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
válasz B.Ricsike #28236 üzenetére
Az alternative bongeszo is gyari, csak kivan szedve egy regebbi rombol amely meg nem kockasodott es mikor hszt irok akkor latom, h mit irok. Viszont a kep letoltes fc vel zarul. Nem olyan regen linkeltem itt is keresre.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
B.Ricsike
őstag
válasz migabi24 #28232 üzenetére
A GS2-ben is lesz valami olyan bibi, ami miatt majd lefogod cserélni a GS3-ra.... szal ahogy régebben is mondtam, ördögi kör ez. Ráadásul nem tudom, hová növelik a képernyöméretet már?????? Lassan már Tab lesz nem smartphone.... kezüket kellene eltördelni
elemke: Létezik hozzá, it is írt már valaki róla.
csabám: gyárival letölti, mást nem használok, de gondolom a gyári neked is működik.
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Nézze már meg nekem ezt valaki legyenszíves: [link]
-
elemke
tag
Ezekre nincs olyan gps progi ami esetleg használ külső gps-vevőt...??? engem nagyon zavar a gps problema.lehet ezért el is adom...
-
migabi24
nagyúr
válasz migabi24 #28231 üzenetére
Sajnos nem hozta el a megváltást, a hardveres fix, hajszálnyival jobb lett, de közel se tökéletes, most is van hogy tökéletes, másnap szar, nem értem most már tényleg, de alig várom, hogy kijöjjön a GS2, azonnal repül a galaxy, és akkor bejött a samsung üzletpolitikája, mert ha nem lenne szar a GS gps-e akkor már majdnem tökéletes lenne, és sokan megtartanák huzamosabb ideig és nem venné meg az újat
-
bossvico
senior tag
válasz bossvico #28159 üzenetére
erre valaki mit lépne.
Szerintetek, ha nem használom a woodoo lagfixet, kitörölhetem a woodoo könyvtárat és az általa létrehozott 300-400MB fájlokat, amit gondolom az előző lagfix bekapcsolásnál generált. conversion_saved_tar......
illetve,ha kitöröltem, de újra bekapcsolnám, lelki sérülés éri -e és hálából lefagy nekem, vagy paranormálisan műxik ?seniortaglettem, mindenkinek pezsgőt.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Kakumix
senior tag
Na jól felhúztam magam megint, hogy megy itt a szövegelés, hogy jó a GPS, mert ilyen gyorsan talál jelet meg olyan sok holdat lát hogy csak na! Az meg, hogy egy normális track-et nem lehet vele rögzíteni, mert kóvályog jobbra-balra és csak véletlenül találja el hol is van az ember az nem érdekel senkit!
Gondoltam feltöltök egy tegnapi útvonalat és majd jól elrontom vele a hangulatot, de azt hittem leesek a székről mikor végre sikerült feltölteni sokadik helyre ahová próbáltam és megláttam az eredményt.
Szerintem tök jó lett link
Az alsó részen lévő furcsaság is elfogadható, mert egyrészt rossz a térkép - látható a műholdas képen, hogy a térképen lévő utca keresztül megy a házon - másrészt 10+ emeletes házak közé hajtottam be és a legvégén még le is parkoltam. Ha beforgatjátok a képet így akkor a valós parkolásom a vonal végének közelében parkoló szürke kisautó jobb oldalán lehetett, pár méter eltéréssel a jelzetthez képest. Szuper! Persze nem tudom mennyire vannak pontosan pozicionálva a Google Maps műholdképei, gyanítom pár méter tévedés ott is elképzelhető.Összegezve ez egy jól sikerült track volt, ha mindig (és mindenkinek) ilyen lenne akkor mondhatnánk, hogy nincs gond a GPS-szel - persze nem katonai/földmérő műszer vagy valami nagyon profi cucc - és szerintem még geocaching-elni is lehetne vele. Ez utóbbiról sokat nem tudok, ezért a tévedés jogát itt is fenntartom!
Most pár napig azt hiszem rögzítek még egy párat és utána vonnék le komolyabb következtetést.
Még mielőtt kérdeznétek Darky 7.0 van fent Speedmod K12H 500Hz kernellel. GPS-t nem piszkáltam, gps.conf-ot szintén nem és talán pár napja letöltöttem az A-GPS-hez a támogatási adatokat (nem jut eszembe a neve ) a GPS Status programmal, de ez csak a gyorsabb fix-ben segít.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
HUTCHDB
nagyúr
*2767*3855# a teljes reset?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
válasz HUTCHDB #28219 üzenetére
a re-partition kipipálásával elvileg mindent legyalul, így előtte nem létszükséglet, de a kódos azért jó - előtte is -, mert a belső sd memórián lévő dolgokat, címzéseket...stb is törli, a firmware felhúzása után pedig főként azért ajánlott, hogy az ideiglenes telepítési fájlok is törlődjenek, minden szemét tűnjön el, álljon alapra a rendszer!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
HUTCHDB
nagyúr
darky 8.0 rom van fent.
fw: 2.3.1
tegnap estig semmi probléma nem volt vele.
én így tettem fel.
ez nem jó?
miért kell 2 x resetelni?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
Másnak is fc - zol az alternatív böngésző mikor képet akar lementeni?
-
B.Ricsike
őstag
válasz dancsuri #28214 üzenetére
jaja én is eljátszottam ezt tegnap este még, ugyanis az FR nem tett jót a 6.3 nak.... aztán felment a Darky 8.0is.... de nem jött be, aztán vissza a 6.3 a Darky-ra, persze force close-olt, szal JPU rom fel, mert a 6.1et letöröltem az SD-röl, aztán vissza a 6.1 majd 6.2 és 6.3.... kellemes volt. De mostmár frankó, egyedül 1 hiba áll megint fent, az pedig még mindig ez!! Nemtom mitöl van, elöször jó, aztán egy idö mulva ezt csinálja.
-
legenda
válasz HUTCHDB #28213 üzenetére
milyen firmware verzió van fent? szerintem hibakereséskor teljes reset (kóddal), majd re-partition kipipálással egy normál firmware vrzió felhúz (például jpu), utána ismét teljes reset, aztán kiderül, hogy hardveres vagy szoftveres probléma van!?!?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dancsuri
veterán
válasz B.Ricsike #28205 üzenetére
Nos sikerült felraknom a HamstersRomV6.3 romot
Megkell mondjam, elődeihez hiven külön hekk nélkül is hibátlan, gyors, mindent visz.
Mivel első körben nem sikerült a műtét, elejétöl kezdtem.
A rendszertisztítás csak a rendszermenüböl elérhető Gyári visszaállításbol állt.
ezután fel a 6.1, utána a 6.2 update, majd a 6.3, Recoveryben semmihez nem nyultam[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
HUTCHDB
nagyúr
akkor lehet ez szerviz lesz???!!!
egyébként nem értem, miért ment tönkre benne (ha tönkre ment ) ez az érzékelő.
úgy vigyázok rá mint egy hímes tojásra..... soha le nem esett, nem történt vele semmi baj.....még egy dolgot megpróbálok: este újra rakom a rendszert.
köszi a segítséget!
-
-
legenda
-
HUTCHDB
nagyúr
igen ebben a testben voltam, de itt mit kell csinálnom, mit kell tennem?
ennél a képnél alap helyzetben van:ennél pedig az történik, hogy amikor megmozgatom elkezd rezegni, és a proximity 0.0 érték 1.0-ra vált, valamint az egész elzöldül.
viszont nem tudom, hogy annak a fekete körben lévő piros vonalnak nem -e kellene mozogni, ahogy mozgatom a telefont?
az image testben meg semmilyen állapotváltozást nem tudtam elérni.ez most mit jelent?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ma még nem volt időm a mai hozzászólásokat elolvasni, próbálta-e már valaki a tegnap FRG által linkelt WP7-es témát ráhúzni a telefonjára? Este próbálkoztam volna vele, de a Multi Live Wallpapers app-ot nem találtam sehol, a leírás szerint a Marketen ingyenesnek kellene lennie. Kerestem ott, Appbrainen és neten is, de nem találtam sehol, ötlet aki foglalkozott vele?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Real fotball11 másnak is akadozik darky 8 al?
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
B.Ricsike
őstag
Doc 7.9.2.
+uj kernelek
-
ZEN1TH
őstag
A konyha xda fóruma csak nekem nem jön be?
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest